Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Oplev feriebyen Caorle
Lejligheder tæt ved strand
Familievenlige forhold
Brug tiden ved poolen
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 600 m
Restaurant
500 m
Supermarked
500 m
Legeplads
Bar
500 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 600 m
Restaurant
500 m
Supermarked
500 m
Legeplads
Bar
500 m

Ai Ginepri har et flot poolområde

Ai Ginepri i Italien, tæt ved Adriaterhavet, er et velbesøgt feriested med ferielejligheder. Her får du en lækker ramme om ferien med gode og ordentlige lejligheder, som er velindrettede til familier på ferie. Som gæst har du adgang til pool og gratis parkering, lejlighederne ligger tæt ved stranden, og der er ligeledes bar og restaurant i umiddelbar nærhed. Dermed er Ai Ginepri i Caorle, Italien et super sted at holde ferie for familien, som kommer til Italien for at slappe af og nyde varmen, solen og vandet. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 600 m
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Pool
Udendørs pool
Babypool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Bar
500 m
Butikker
Supermarked
500 m
For børn
Legeplads
Ferietema
I gåafstand til by
Strandferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 115
Nærmeste by
Caorle Altenea, 100 m
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 80 km
Parkering
Ved siden af boligen
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Cykeludlejning

Velkommen til Ai Ginepri

Lækker pool og tæt ved stranden

Lækker pool og tæt ved stranden

Som gæst på Ai Ginepri har du adgang til feriestedets poolområde. Poolen er både bred og lang og har således plads til en reel svømmetur, men også en smule leg. Til de helt mindste er der også en børnepool. Området med pool er indkredset af ferielejlighederne, og det giver en stor solterrasse. Her er der rig mulighed for at nyde solen med fri afbenyttelse af solstole og parasoller. Ai Ginepri ligger desuden mindre end en kilometers gang fra havet. At være nabo til Adriaterhavet betyder adgang til en lækker strand og et rent hav. Det er ikke tilfældigt, at området er et populært feriemål, for Adriaterhavet er virkelig smukt.  

Restaurant og bar i området ved Ai Ginepri

Restaurant og bar i området ved Ai Ginepri

Indkøbsarkaden La Quercia ligger cirka 500 meter fra feriestedet Ai Ginepri og byder på både bar og restaurant. Dermed kan I vælge at nyde morgenmad i baren, eller I kan vælge at nyde aftensmad, så I ikke selv behøver at lave mad. Det giver jer en stor valgfrihed, og I kan selv planlægge feriedagene efter jeres eget tempo. Har I lyst til at bevæge jer ud og spise spændende fiskeretter, så er der forskellige restauranter i Caorle cirka 4 km fra Altanea.

Mulighed for indkøb tæt ved og shopping i Venedig

Mulighed for indkøb tæt ved og shopping i Venedig

I området nær Ai Ginepri ferielejligheder er der også mulighed for indkøb af dagligvarer og andet nødvendigt til husholdningen. Der ligger mindre dagligvarebutikker tæt ved ferielejlighederne, ligesom at der også ligger et større supermarked, Alìper Ipermercato, under 1 km fra stedet. Er I til en dag fyldt med familie og shopping, så er der desuden blot en times kørsel til smukke Venedig. Her er der fyldt med butikker og restauranter, som kan sørge for selvforkælelse ud over det sædvanlige til hele familien. 

Om Adriaterhavet og Venedig

Om Adriaterhavet og Venedig

Området omkring Caorle, hvor Ai Ginepri ligger, er præget af Adriaterhavs-stemningen. Der er mange turister, og stranden er især populær for børnefamilier. Det er ikke tilfældigt, at området omkring Adriaterhavet er populært – for standene er gode, og vejret er stort set altid godt. Har I behov for lidt adspredelse, så er det muligt at tage en dagstur til Venedig. Byen ligger godt en times kørsel væk, og her er der fuld knald på det italienske. Smukke bygninger, masser at se, gondolsejlads i gaderne og lækker, lækker italiensk mad. Vil I høre mere om området eller om Ai Ginepri, så ring frit og uforpligtende på telefon 70 15 41 41.