Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Nem adgang til stranden
Dejligt poolområde
Velindrettet lejligheder
Børnevenlige omgivelser
Top faciliteter
Strand
Sand, 200 m
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
300 m
Supermarked
300 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sand, 200 m
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
300 m
Supermarked
300 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Ai Pini er et populært familiested

Med nem adgang til strand, egen pool, restauranter og indkøb er Ai Pini i Caorle-området en oplagt destination for den sol- og vandglade feriegæst, som er på udkig efter en ferielejlighed. Ai Pini byder nemlig på alt det, som man kan håbe på, og er ligeledes velegnet til kør-selv-ferier, da der til hver bolig tilhører en reserveret parkeringsplads. I Ai Pini findes ferielejligheder i forskellige størrelser, som alle er velindrettede, da feriestedet ikke er mere end 10 år gammelt. For børnene er der ligeledes en legeplads at boltre sig på. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 200 m
Pool
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
300 m
Restaurant
300 m
Andre faciliteter
Legeplads
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 106 km
Butikker
Supermarked
300 m
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen

Velkommen til Ai Pini i Italien

Pool og strand til alle gæster

Pool og strand til alle gæster

Som feriegæst på Ai Pini har man adgang til et større poolområde, som er velegnet til voksne såvel som mindre børn, da der både er en børnepool og en stor voksenpool. Der er ligeledes rig mulighed for at tilbringe dagen på komfortable solsenge med tilhørende parasol. Er dig og din familie i stedet interesserede i at bruge dagen ved stranden, så er dette også muligt. Ai Pini ligger blot 200 m fra den smukke strand langs Adriaterhavskysten, som aldrig skuffer de solglade gæster. 


Bar og restaurant indenfor 300 meter

Bar og restaurant indenfor 300 meter

Du skal ikke bevæge dig langt væk, før du får mulighed for at nyde lækker mad, gode drinks og kolde øl. Ai Pini ferielejlighederne ligger nemlig nær indkøbsarkaden La Quercia, og hvor du og din familie kan bestemme, hvad I vil have at spise til frokost og aften. Med andre ord er der attraktive spisemuligheder, samt hyggelige barer for både børn og voksne lige ved din ferielejlighed. Indkøb er tæt på din dør

Indkøb er tæt på din dør

På Ai Pini er der indkøb lige ved din dør. Leder du efter større supermarkeder, er der større indkøbsmuligheder i nærheden. Det betyder, at du både kan købe lækkerier til en lang dag i solen, madpakke til en lille udflugt eller ingredienser til at lave mad i køkkenet i jeres egen ferielejlighed. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om at planlægge dine indkøb, mens du er på ferie ved Adriaterhavet. 


Muligheder nær Ai Pini

Muligheder nær Ai Pini

Ai Pini ligger som nævnt langs Adriaterhavskysten i Italien. Dette populære område er en lang strækning med sandstrande, som hvert år lokker mange turister til. Derudover finder mange også stor fornøjelse i at tage turen til smukke Venedig, hvor et autentisk Italien kan opleves. Her er rig mulighed for Gondol-sejlads, pizza-spisning og alt andet, man forbinder med det smukke land. Venedig ligger blot en times kørsel væk. 

I området omkring Ai Pini finder du desuden en golfbane, som også ligger i smukke omgivelser. Bliver du træt af strand og solsengen for en dags tid, kan du sagtens brænde lidt kalorier af i solen, mens du slår dig gennem de 18 huller.