Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Oplev det eventyrlige Kroatien
Kun 200m til det turkise Adriaterhav!
Masser af aktiviteter for hele familien
Skønne familieboliger i grønt område
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 200 m
Restaurant
300 m
Supermarked
1 km
Legeplads
Bar
300 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 200 m
Restaurant
300 m
Supermarked
1 km
Legeplads
Bar
300 m

Ai Pini – familieferie med strand, sport og underholdning

Få en stressfri familieferie med oplevelser til hele banden. I får her en familieoplevelse, der indeholder både afslapning, god mad og masser af underholdning. Hos Ai Pini har I stranden lige i baghaven, hvilket er meget ideelt, hvis I har børn og unge med på ferien. Ai Pini har en beliggenhed i den vestlige del af Kroatien, syd for byen Pula. Resortet ligger for sig selv og har rolige omgivelser, der passer perfekt til en familieferie. I kan besøge byen for de gode restauranter og underholdningsaktiviteter, eller I kan tage en tur på stranden og nyde de mange soltimer. Her får I alt, en familieferie har brug for. Vil I have en ferie, der byder på mere end afslapning? Så får I her en masse sportsaktiviteter, konkurrencer og events, som hele familien kan være med til. Deltag i fodbold, dart, gymnastik, karneval, dance nights og meget mere. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
200 m
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
300 m
Bar
300 m
Butikker
Supermarked
1 km
For børn
Legeplads
Ferietema
Strandferie
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang

Velkommen til Ai Pini!

Kun få minutter til stranden!

Kun få minutter til stranden!

Tæt på Ai Pini finder I to strande, der begge ligger inden for gåafstand. Indenfor 200 meter finder I den første stenstrand, der har god udsigt ud over det flotte vand. Vil I hellere plante fødderne i det varme sand, kan det anbefales at gå 500 meter til sandstranden Bijeca, som er en enestående sandstrand.

På stranden er der mulighed for at leje liggestole med parasoller, så I til tider kan få pause fra den bagende sol. Her er der også omklædningsrum, hvis I skulle få brug for det. I højsæsonen vil der altid være en livredder på stranden, der selvfølgelig giver en ekstra sikkerhed, hvis I har børn med på stranden.

Restauranter hos Ai Pini

Restauranter hos Ai Pini

Gæster hos Ai Pini er altid velkommen på Lounge Beach Bar Lungomare på nabohotellet Park Plaza. Her har I mulighed for at spise lokale retter, men restauranten serverer også internationale retter, så der helt sikkert er noget, børnene vil kunne lide.

I kan både vælge at sidde ved deres swimmingpool og nyde et glas vin eller en drink, eller I besøge en af terrasserne, der har en flot udsigt ud over havet. Restauranten har typisk åbent fra 10 til midnat, så der er rig mulighed for at få noget at spise og drikke.

En ferie med aktiviteter

En ferie med aktiviteter

Hos Ai Pini kan I altid få tiden til at gå. Der er nemlig en masse at give jer til på feriestedet, når I ikke ligger på stranden og solbader. Der bliver både arrangeret sportsaktiviteter for børnene, og I kan endda tilmelde jer et kursus for at lære kroatisk.

Feriestedet arrangerer også skattejagt, PlayStation-konkurrencer og meget mere. Der er derfor altid noget for børnene, så de aldrig kommer til at kede sig. Derudover kan hele familien også være med til udendørstræning, vandgymnastik, sportskonkurrencer og karneval. Det er blot nogle af de mange arrangementer, som Ai Pini står for, når du booker et ophold.