Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Marked og restaurant
Egen strandsektion
Italiensk gastronomi
Stort poolområde
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Sand, 1 km
Særskilt børnepool
Klorvand
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg, 100 m
Indendørs pool
Klorvand
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Sand, 1 km
Særskilt børnepool
Klorvand
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg, 100 m
Indendørs pool
Klorvand

Hotel og lejlighedeskompleks med egen strandsektion

Ai Pozzi er et skønt hotel og lejlighedskompleks beliggende blot få hundrede meter fra den Italienske Riveria i byen Loano. Stedet blev bygget i 2012, så lejlighederne og værelserne er lyse og lækre med moderne faciliteter. Foruden et dejligt og stort poolområde har Ai Pozzi deres egen strandsektion med solsenge og parasoller, hvor man kan slænge sig i solen og koble fuldstændigt af (mod betaling). Samtidig tilbydes der på stedet et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Vil I høre mere om Ai Pozzi, skal I ikke tøve med at kontakte os på telefon 70 15 41 41. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 1 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Klorvand, April - September
Særskilt børnepool
Klorvand, May - September
Indendørs pool
Klorvand, Opvarmet
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 100 m
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Miniklub
I højsæsonen
Spillehal
Wellness/Spa
Wellness-område
Mod gebyr
Sauna
Generelt
Nærmeste lufthavn
Nice, 131 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Omgivelser
Arrangerede udflugter
Sport
Beachvolley
Billard/pool
Bordfodbold
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Fitness
Mod betaling
Fodbold
Tennis
Mod betaling

Velkommen til Ai Pozzi ved Den Italienske Riviera

Stort poolområde og egen strand

Stort poolområde og egen strand

Ai Pozzi tilbyder et stort og lækkert poolområde med flere forskellige pools, og der findes også spa-faciliteter i forbindelse med feriestedet (mod betaling). Svøm baner i den store pool, hvis flotte design indbyder til en dejlig svømmetur. Giv den gas i vandrutsjebanen eller plask med de mindste i børnebassinet. Trænger I til at mærke sandet mellem tæerne, så kører der gratis busser i rutefart mellem feriestedet og stranden. Når I ankommer til stranden, vil i blive mødt af den smukke kyst, der indbyder til en dukkert i det lækre, kølende hav. Man kan her leje solsenge, der hører med til hotellet, for et mindre dagsbeløb, eller man kan vælge at leje sengene for en uge ad gangen.

Dejlig restaurant og bar

Dejlig restaurant og bar

Når frokosten skal indtages eller tørsten skal slukkes, kan man bestille små anretninger i den lille bar tæt ved poolen. Når aftensmaden skal indtages, kan I spise på restauranten, der både serverer lokale retter fra området og klassiske retter fra det italienske køkken. Alt sammen lavet af lokale, friske råvarer, som italienerne sætter en ære i at bruge. Den Italienske Riviera er desuden også kendt for sine mange lækre cafeer og restauranter på første parket langs de smukke strandpromenader.

Indkøb lige ved hånden og shopping i nærområdet

Indkøb lige ved hånden og shopping i nærområdet

De fleste af lejlighederne er indrettet med et lille køkken med vask, komfur og ovn. I kan altså sagtens selv bikse et dejligt måltid sammen, hvis I har lyst til at blive hjemme en aften. I kan købe dagligvarer såsom frugt og grønt i feriestedets mini-marked. Skal I ud og svinge kreditkortet, er der også rig mulighed for det i den lille by Loano, som Ai Pozzo ligger i.

Kort om området

Kort om området

En oplagt aktivitet ved Den Italienske Riviera er desuden at tage på strøgtur i de små og hyggelige italienske gader i byen Loano. Her er smukke, terrakotta-farvede huse og skønne specialbutikker. I kan med garanti finde fine gaver, som I kan tage med hjem, og som altid vil minde jer om jeres dejlige ferie. Lad den italienske stemning og afslappede mentalitet betage jer og nyd en dejlig espresso eller en kold øl i sommersolens stråler. Ved at holde ferie på Ai Pozzi er man altså sikker på, at ferien byder på noget for enhver smag - uanset om det er afslapning ved vandet eller en cykeltur på en af de gratis cykler, Ai Pozzi stiller til rådighed.