Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Sand, 500 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Top Faciliteter
Strand
Sand, 500 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

God beliggenhed i centrum

Ai Salici ligger centralt lige overfor arkaden, hvor restauranterne, isbarer, supermarked, pizzeria og diverse forretninger ligger. Når I bor på Ai Salici, bor I i lækre lejligheder med SAT-TV, aircondition og safeboks. Feriestedet er bygget op omkring poolområdet med børnepool. I kan gå til stranden på 10 min. og hvis I bliver trætte af at gå, kan I hoppe på det lille strandtog, der kører forbi lige uden for. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Sand, 500 m
Andre faciliteter
Mini tog
I højsæsonen
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 106 km
Nærmeste by
Caorle Altenea
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling

Ferieboliger - Ai Salici

Velkommen til Ai Salici

Læs mere om Ai Salici her...

Læs mere om Ai Salici her...

Ai Salici er et skønt feriested beliggende tæt på Adriaterhavskysten, hvor I kan slappe helt af til lyden af bølgernes brus eller have det sjovt med vandplaskeri og leg i sandet med hele familien. Ai Salici har alt det nødvendige for en dejlig ferie, hvor der er plads til både store og små. I kan nemt finde og booke jeres næste ferie online her på siden eller ringe til vores dygtige og hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for gode råd og tips.

Feriestedets faciliteter

Feriestedets faciliteter

Glæd jer til at kunne koble helt af ved poolområdet, hvor I både kan snuppe en forfriskende dukkert eller slappe af i solen på en liggestol og nyde de varme solskinstimer. Familiens mindste kan endda boltre sig i trygge rammer i børnebassinet. Når sulten melder sig i løbet af dagen, eller når mørket falder på, ligger der en restaurant blot 200 meter fra feriestedet. Med stranden beliggende kun 500 meter fra ferielejlighederne kan I nemt gå til den smukke Adriaterhavskyst eller tage det lille strandtog, som vil være til stor glæde for de små.
Spændende oplevelser i nærheden

Spændende oplevelser i nærheden

Ønsker I at kombinere en afslappende badeferie med lidt kultur og enestående seværdigheder, bør I ikke snyde jer selv for et besøg i Venedig. Ai Salici ligger 41 km fra Venedig, som er en helt unik by bygget på pæle. Venedig emmer af romantik med sine små gader og stræder, hvor snorklede kanaler bryder de betagende bygninger, hvor I kan sejle en tur i en af de mange gondoler for at opleve byen på bedste vis. Venedig er spækket med flotte seværdigheder, et væld af butikker og udsøgte restauranter, som med sikkerhed vil vække interesse for både store og små.