Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Al Parco & Le Acacie

Alt det får I:
Bo ved Bibione Pineda
Besøg romantiske Venedig
Skønt område med strand
Pool og børnebassin
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 200 m
Restaurant
Supermarked
100 m
Bar
500 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 200 m
Restaurant
Supermarked
100 m
Bar
500 m

Fantastisk beliggenhed ved stranden

Al Parco & Le Acacie ligger i Bibione Pineda. Stederne ligger lige ved siden af hinanden og har begge lukket have med legeplads og pool med separat børnebassin. I skal blot gå igennem en lille fyrretræsskov for at komme ned til stranden. Vi kan ikke på forhånd oplyse, hvilket af feriestederne, I kommer til at bo på, men kvaliteten er god og fuldstændig ens. Hovedgaden i Bibione Pineda, hvor der er masser af is-caféer, restauranter og forretninger, ligger ikke så langt derfra. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
200 m
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
500 m
Diskotek
3 km
Pizzaria
Butikker
Supermarked
100 m
Bager
Ferietema
I gåafstand til by
Strandferie
Generelt
Nærmeste by
LIgnano
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Sportsfaciliteter
Basketball

Hyggelige ferielejligheder ved Adriaterhavet

Indkvartering i dejlige omgivelser

Indkvartering i dejlige omgivelser

Disse to fem-stjernede feriesteder, som ligger side om side, er beliggende i et naturrigt område, hvor I kan slappe af i ro og fred, og hvor I kan nyde hinandens selskab på bedste vis. Al Parco & Le Acacie rummer begge en afslappende atmosfære med sine indbydende swimmingpools samt placering i en fyrretræsskov tæt på stranden. 

Ferielejlighederne ligger i badebyen Bibione, hvor der er fuld af liv med et væld af spisesteder, hvor I nemt kan finde aftenens måltid, en forfriskende is i løbet af dagen eller fine souvenirs i en af de mange små forretninger. 

Find og bestil jeres foretrukne ferielejlighed online her på vores website eller kontakt vores professionelle rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for ferierådgivning.

Det italienske køkken

Det italienske køkken

En rejse til Italien byder på udsøgte retter fra ét af verdens mest kendte køkkener. Det italienske køkken rummer et hav af klassikere, som bliver kreeret med få, men kvalitetsbestemte råvarer. Friske tomater, olivenolie og parmesan er blot få af de lækre ingredienser, italienerne bruger til at skabe deres retter. Om det er en sprød pizza, en cremet pastaret eller et glas vin fra en af Italiens mange fantastiske vinområder, vil der være noget for enhver smag. I kan slutte aftenen af med en gelato, som er en italiensk is, hvor du kan vælge dine foretrukne smagsvarianter.

Besøg én af verdens mest romantiske byer

Besøg én af verdens mest romantiske byer

Al Parco & Le Acacie ligger ikke langt fra den storslået by, Venedig. Denne by er kendt for sin romantiske stemning grundet sine snævre gader, små kanaler og fine gondoler, som mod et gebyr vil vise jer rundt i byen fra sin bedste side. 

Der er et hav af spændende restauranter beliggende i de hyggeligste og mest intime afkroge, historiske seværdigheder og et væld af butikker til både souvenirs og eksklusive køb. Venedig er et smukt syn for både store og små, som med sikkerhed vil bringe mindeværdige øjeblikke til ferien.