Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Nyd sommeren i smukke Valras Plage!
Kun 100m til stranden!
Oplev området og de mange aktivitetsmuligheder
Skøn udsigt over hav og pool
Top faciliteter
Direkte til strand
100 m
Udendørs pool
Opvarmet
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
200 m
Supermarked
500 m
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand
100 m
Udendørs pool
Opvarmet
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
200 m
Supermarked
500 m
Legeplads

Nyd solens varme og det smukke Middelhav i Valras Plage!

På dette skønne feriested lander I med fødderne lige ned i Middelhavets lune vand. Her er kun 100m til de smukke, gyldne sandstrande, og din feriebolig ligger kun 200m fra centrum af Valras Plage, hvor der er talrige restauranter, butikker og aktivitetsmuligheder. På stranden er det muligt at afprøve sit vovemod og leje en jetski eller prøve windsurfing. Besøg de nærliggende byer Beziers og Narbonne, eller tag en dag i vandland, der ligger kun 25km fra Alizea Beach. Frankrig er kendt for sine skønne vine, og med udgangspunkt i Valras Plage, er det let at køre afsted langs kysten og stoppe ved en vingård og få en guidet tur i deres vinkælder og smage på varerne! Der er masser af muligheder for at opleve Frankrig med et ophold i Alizea Beach. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Direkte til strand
100 m
Strand
Sand, 100 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
100 m
Pool
Udendørs pool
Opvarmet
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
200 m
Bar
200 m
Butikker
Supermarked
500 m
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste by
Valras Plage, 200 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til Alizea Beach!

Perfekte badestrande hos Alizea Beach

Perfekte badestrande hos Alizea Beach

Hos Alizea Beach har I badestranden lige uden for døren. Her får I en skøn strand med perfekte forhold til badning, spil og leg. Er du lidt mere modig, er der også mulighed for at lege jetski eller dygtiggøre dig i windsurfing. Der er altid masser af muligheder for oplevelser på stranden. Du kan blandt andet tage en lektion i paddleboarding eller takke ja til invitationen fra den lokale vandpark til endnu mere sjov.

Derudover har feriestedet også en stor pool, hvor hele familien både kan bade og slappe af. Er I mere til at have fødderne plantet på landjorden, kan I udforske byen Valras, der blandt andet byder på underholdning med gokarts, smuk natur i naturreservatet Orpellieres og meget mere.

Gå på opdagelse i det franske køkken

Gå på opdagelse i det franske køkken

Hos Alizea Beach har I også mulighed for at få en fantastisk smagsoplevelse. I de omkringliggende byer finder I nemlig masser af restauranter, der tilbyder et væld af forskellige retter. Her er der mulighed for at smage på det traditionelle og kendte franske køkken. Derudover finder I også barer i Valras, hvor I kan nyde en drink efter aftensmaden.

I kan eksempelvis give restauranten Les Jours Heureux et besøg. Restauranten finder I på stranden. Den serverer friske middelhavsretter med en perfekt udsigt. Vil I hellere bruge en dag på at lave maden selv i jeres feriebolig, kan I også sagtens handle ind til det i nærområdet.  

Seværdigheder og aktiviteter nær Alizea Beach

Seværdigheder og aktiviteter nær Alizea Beach

På feriestedet finder I masser af underholdningsaktiviteter. Det indebærer både en legeplads til de små eller et spil bordtennis for hele familien. Bevæger I jer ca. 10 km uden for feriestedet til Beziers, kan I opleve den store katedral Saint Nazaire. Eller I kan tage en runde golf på den populære golfbane, der kun ligger et øjeblik væk fra Alizea Beach.

Har I børn med til ferieparadiset, kan I også nyde en tur på heste eller gå en lang tur i området med hunden. Det er nemlig tilladt at have kæledyr med til Alizea Beach, så du kan have hele familien med på ferie. Her får du alt hvad I har brug for.