Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Kun 100m til stranden!
Skøn udsigt over hav og pool
Oplev området og de mange aktivitetsmuligheder
Nyd sommer i i smukke Valras Plage!
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Udendørs pool
Opvarmet
Restaurant
200 m
Supermarked
500 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
200 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Udendørs pool
Opvarmet
Restaurant
200 m
Supermarked
500 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
200 m

Nyd solens varme og det smukke Middelhav i Valras Plage!

På dette skønne feriested lander I med fødderne lige ned i Middelhavets lune vand. Her er kun 100m til de smukke, gyldne sandstrande, og din feriebolig ligger kun 200m fra centrum af Valras Plage, hvor der er talrige restauranter, butikker og aktivitetsmuligheder. På stranden er det muligt at afprøve sit vovemod og leje en jetski eller prøve windsurfing. Besøg de nærliggende byer Beziers og Narbonne, eller tag en dag i vandland, der ligger kun 25km fra Alizea Beach. Frankrig er kendt for sine skønne vine, og med udgangspunkt i Valras Plage, er det let at køre afsted langs kysten og stoppe ved en vingård og få en guidet tur i deres vinkælder og smage på varerne! Der er masser af muligheder for at opleve Frankrig med et ophold i Alizea Beach. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand
100 m
0-0,5 km til strand
100 m
Strand
Sand, 100 m
Pool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Udendørs pool
Opvarmet
Bar/Restaurant
Bar
200 m
Restaurant
200 m
Andre faciliteter
Legeplads
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Generelt
Nærmeste by
Valras Plage, 200 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Butikker
Supermarked
500 m

Velkommen til Alizea Beach!

Middelhavsstrand og dejlig pool

Middelhavsstrand og dejlig pool

Med kun 100m til stranden får du her det perfekte rejsemål for familien, der elsker sand mellem tæerne og Middelhavets blå bølger at boltre sig i. Strandene har gyldent lækkert sand og masser af plads til alle. Nyd udsigten over det turkise hav, mens du nyder solens varme stråler. Børnene kan lege i sandet, og I kan sammen tage en forfriskende dukkert i de svalende bølger.

Stranden byder på mange aktivitetsmuligheder, hvis I trænger til lidt action. Her kan både lejes jetski, katamaraner eller hvad med en lektion i paddleboard eller windsurfing?

Er der ikke vand nok i havet, har Alizea Beach en skøn opvarmet swimmingpool I kan hoppe I når lysten melder sig. Der er også liggestole man kan dase sin sommerferie væk i med en bog, eller bare lade sig varme igennem af solen.

Hyggelige restauranter og shopping

Hyggelige restauranter og shopping

Valras Plage og de nærliggende byer har mange restauranter, caféer og barer at byde på. Her er både de klassiske familierestauranter med noget for enhver smag, og også et varieret udvalg af restauranter, hvor I kan smage det delikate franske køkken. Hvad med en klassisk gang Moules Frites eller Coq au Vin i autentiske omgivelser?

Vil I lave mad derhjemme en dag, har Valras Plage et fint udvalg af store og små supermarkeder, hvor I kan forsyne jer med franske lokale råvarer, eller de velkendte klassikere I skal bruge for at tilberede familiens favoritter. Nyd det derhjemme på egen terrasse eller balkon, mens solen takker af i horisonten.

I Valras Plage og opland finder I mange spændende butikker I kan snuse rundt i. Skal der en souvernir med hjem fra sommerferien ved Middelhavet, er det også let at finde.

Seværdigheder og aktiviteter nær Alizea Beach

Seværdigheder og aktiviteter nær Alizea Beach

Besøg de to smukke byer Beziers og Narbonne. I den eventyrlige Beziers kun 10 km væk fra Alizea Beach, kan du slentre langs den smukke Canal du Midi og besøge Saint Nazaire Cathedral. Beziers byder også på mere actionprægede aktiviteter - prøv fx. en omgang paintball.

Narbonne ligger 30 km fra Alizea Beach og her kan man blandt andet opleve det eventyrlige marked "Le halles" med sine unikke søjler, eller gå langs med Canal de la Robine, se på Palais des Archeveques - ærkebiskoppernes palads, eller besøge Horreum Romain Museum, som er underjordiske ruiner af gamle romerske markeder.

Skal Middelhavet skiftes ud med en anderledes vanddag, så besøg et af de mange vandland, som fx. Aqualand eller AquaPark, der ligger i Cap d'Agde kun 25 km fra Alizea Beach. Er man mere til dyrene i vandet, så er Cap d'Agde Sea Aquarium et besøg værd.
I Cap d'Agde finder I også Luna Park, som er en forlystelsespark med åbent i højsæsonen fra kl. 20.30 til kl.1.30

I Valras Plage kan man skifte en dag ved stranden ud med forskellige aktiviteter. Prøv fx. at udfordre familien med en tur i gokart, tag en tur på hesteryg langs stranden eller besøg det lokale casino om aftenen. Der er også en golfbane i Valras Plage , eller lej en cykel og se byen fra en anden vinkel.

Tag en tur langs kysten og stop ved en af Frankrigs utallige vingårde. Smag på vinkældrenes skønne udvalg og bliv klogere på de franske vine.