Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Alpine Lodge Lenzerheide

Alt det får I:
Tæt på sø og gode fritidsaktiviteter
Eksklusivt feriested i Alperne!
Skøn indendørs pool og wellness
Moderne og hyggelige ferieboliger
Top faciliteter
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Wellness-område
Bar
Top faciliteter
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Wellness-område
Bar

Eksklusiv ferieoplevelse i de schweiziske alper

Det eksklusive feriested Alpine Lodge Lenzerheide, er det perfekte valg for jer der ønsker en ferieoplevelse udover det sædvanlige. I bor i moderne luksus ferielejligheder med plads til både store og små og har adgang til både indendørs pool og wellness. Desuden kan I prøve kræfter med et væld af friluftsaktiviteter og vandsport i den storslåede og bjergrige natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Babypool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Snack bar
Take Away
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Mini Zoo
Miniklub
Wellness/Spa
Wellness-område
Massage
Mod betaling
Aktiviteter ved strand
Udlejning af sejlbåde
Wind surfing
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 90
Parkering
WIFI
Sport
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Fitness
Golf
18-hullers bane - mod betaling
Sportsturneringer
Underholdning
Animation

Velkommen til Alpine Lodge Lenzerheide

Bo i eksklusive og moderne ferielejligheder

Bo i eksklusive og moderne ferielejligheder

Alpine Lodge Lenzerheide byder på ialt 90 luksus-ferielejligheder, som er fordelt på 3 chaletter med skøn udsigt over området. Samtlige ferieboliger er udført i klassisk alpe-arkitektur og er moderne indrettet med en kombineret opholds- og spisestue, terrasse eller balkon samt veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn, kogeplader med induktion samt kaffemaskine.   

Tag en skøn dukkert og slap af med wellness

Tag en skøn dukkert og slap af med wellness

På Alpine Lodge Lenzerheide finder I en skønt indendørs poolområde hvor I kan tage en svømmetur eller slippe børnene løs i det tilhørende børnebassin. Ved poolområdet findes der også liggestole, hvor I kan slappe af og blot nyde ferien med f.eks. en god bog. Og hvis I trænger til at koble helt fra, kan I også benytte jer af wellness området med rig mulighed for massage og afslapning på feriestedet.  

Aktiv ferie for alle på Alpine Lodge Lenzerheide

Aktiv ferie for alle på Alpine Lodge Lenzerheide

Alpine Lodge Lenzerheide er det oplagte feriested i de Schweiziske Alper hvor hele familien kan være aktive med et væld af sportsgrene, sjov og leg. Blot 500 m. fra feriestedet kan I f.eks. prøve kræfter med vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, sejlads og mulighed for at leje vandcykel. Og er I mere til friluftsaktiviteter til lands, kan I også leje et bredt udvalg af cykler og mountainbikes på Alpine Lodge Lenzerheide. For de mindste findes der en miniklub, legepladser, dyre-eng samt mulighed for børnepasning på selve feriestedet. Alt i alt er der lagt op til en mindeværdig ferie for hele familien!        

Spisemuligheder og loungebar på feriestedet

Spisemuligheder og loungebar på feriestedet

På Alpine Lodge Lenzerheide finder flere forskellige spisemuligheder, som tilbyder et bredt udvalg af smagfulde retter. I kan nemlig spise aftensmad eller morgenmad i én af de moderne restauranter. I kan også blot slappe af med en drink i loungebaren efter en dag med udflugter og aktiviteter i den friske bjergluft. Hvis I gerne vil slippe for madlavningen eller blot ønsker et hurtigt måltid, kan I også benytte jer af feriestedets take-away og snackbar.

Oplev de naturskønne omgivelser og attraktioner

Oplev de naturskønne omgivelser og attraktioner

Da Alpine Lodge Lenzerheide ligger i naturskønne omgivelser, er det oplagt at I kan tage på udflugt til f.eks. Heidsee, hvor I har mulighed for at dyrke vandsport og finder børnevenlige faciliteter for de mindste. I kan også besøge den berømte schweiziske kultur- og litteraturkarakter Heidis fødested i Mainefeld. Hvis I trænger til et et adrenalin-kick og gerne vil opleve landskabet fra oven, kan I tage på udflugt til klatreparken og bobslædebanen Pradaschier i Churwalden, som byder på højde, fart og spænding for store og små.