Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Strand
WIFI
Top faciliteter
Strand
WIFI

Altea Beach - Moderne ferieboliger med udsigt over den smukke bugt

Pierre & Vacances Altea Beach ligger perfekt placeret på den spanske kyst. Med blot 20 m til stranden er der altid rig mulighed for at køle af i det lækre vand og få lidt sol på kroppen på stranden. Hver bolig har en møbleret altan med udsigt over havet. Derudover har man et fuldt udstyret køkken, moderne badeværelse og værelser med behagelige møbler og rumlige farver. Der er rig mulighed for aktiviteter på residensen eller i området. Man kan hoppe i swimmingpoolen hos Altea Beach, hvis man foretrækker ferskvand. Man kan windsurfe i det nærliggende vand eller hoppe i vandrestøvlerne og udforske den smukke omkringliggende natur. Derudover, ligger Benidorm og Alicante i nærheden af Altea og man kan sagtens tage en tur dertil og nyde shoppingmulighederne i de lidt større byer. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
20 m
Andre faciliteter
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Sportsfaciliteter
9- hullers bane - mod betaling, 12 km, 18-hullers bane - mod betaling, 18 km

Altea Beach - Ferieboliger nær stranden

Altea Beach - Hygge med havudsigt

Altea Beach - Hygge med havudsigt

Pierre & Vacances Altea Beach ligger perfekt placeret på den spanske kyst. Med blot 20 m til stranden er der altid rig mulighed for at køle af i det lækre vand og få lidt sol på kroppen på stranden. Hver bolig har en møbleret altan med udsigt over havet. Derudover har man et fuldt udstyret køkken, moderne badeværelse og værelser med behagelige møbler og rumlige farver. Der er rig mulighed for aktiviteter på residensen eller i området.

Bademuligheder til alle

Bademuligheder til alle

Altea Beach har deres egen cirkulære pool, hvor man kan blive kølet af. Hvis man vil ud og mærke saltvandet og sandet mellem tæerne, kan man gå de ekstra 20 meter til stranden og hoppe i havet eller låne en af de nærliggende solsenge. Costa Blancas kyst tilbyder også mulighed for at snorkle og se hvad der gemmer sig under vandets overflade eller at windsurfe. Der er en nærlligende havn, hvor man leje både og tage lidt længere ud på vandet og nyde den smukke udsigt over Costa Blanca.

Mæt på spisemuligheder

Mæt på spisemuligheder

Når sulten begynder at knurre i maven, kan man købe ind i det lokale supermarked, Mas y Mas. Køkkenet i din feriebolig, gør det muligt at lave al slags mad, hvorefter man kan nyde det fra sin altan med udsigt over vandet. Hvis madlavning ikke er på ønskelisten, ligger der et utal af restauranter lige i nærheden af Altea Beach. Restauranterne byder på mad fra alle forskellige køkkener, så man kan trygt gå ud finde noget man kan lide.
Altea og området omkring

Altea og området omkring

Altea Beach ligger i et område som byder på det meste. Med stranden lige i nærheden kan man svømme, sejle, snorkle. dykke eller leje en kajak. Man kan vandre lidt ind i landet og nyde de flotte udsigter. Der er et hav af gode restauranter af alle slags og hvis man selv vil lave maden kan man såvel også købe ind i det lokale supermarked. Benidorm og Alicante ligger i nærheden af Altea og man kan køre en tur dertil og nyde byernes udbud af butikker og restauranter, såvel som deres strande. De er lidt større byer, så man kan opleve nogle af de kulturelle ting der også.