Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Sand, 600 m
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar
500 m
Top Faciliteter
Strand
Sand, 600 m
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar
500 m

Velkommen til Althea

Nyd ferien i en dejlig lejlighed ved den italienske Adriaterhavskyst på det hyggelige feriested, Althea med egen pool og børnepool, privat have og nem adgang til strand og mange oplevelser i Lignano Riviera og den større by Bibione. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Strand
Sand, 600 m
Pool
Udendørs pool
May - September
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Bar
500 m
Generelt
Grill ikke tilladt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km

Ferielejligheder på Althea

Her finder I Althea...

Her finder I Althea...

I finder ferielejlighederne Althea i den lille by Lignano Riviera ved den italienske Adriaterhavskyst. Feriestedet består af 60 større lejligheder, som ligger fordelt på fem etager i en rolig bydel tæt på mange muligheder. Feriestedet giver jer de bedste udgangspunkter for en fantastisk badeferie ved den dejlige Adriaterhavskysts gyldne sandstrande. Kig videre her på hjemmesiden, hvor I finder flere informationer om Althea og feriestedets faciliteter.  
Skønne ferielejligheder

Skønne ferielejligheder

Når I bor i en ferielejlighed, får I de bedste muligheder for at holde ferie på jeres helt egne præmisser, og I kan helt selv bestemme, om I vil lave mad i ferielejlighedens eget køkken eller tage på restaurant i nærheden. Nyd aftenen på altanen eller få en drink på en hyggelig bar i nærheden - det er helt op til jer! 

Poolområde og strand

Poolområde og strand

På feriestedet finder I et udendørs poolområde, der har åbent i sommermånederne, hvor der også hører en privat have til området. Poolområdet består af en større swimmingpool og en separat børnepool, hvor børnene kan plaske rundt. En dag ved poolen er aldrig en dårlig idé, men stranden kalder på jer blot 600 meter væk, hvor I får det dejligste bløde og gyldne sand at gå i og azurblåt vand at bade i.  

Informationer om området

Informationer om området

I Lignano Riviera er der noget for både unge og gamle både aften og dag, om I vil have afslapning eller aktiviteter. På Lignano marked kan I finde lokale råvare, håndarbejde og souvenirs, og i området finder I den zoologisk have Zoo Punta Verde, Luna Park Adriatico forlystelsespark, samt det store vandland Aquasplash. I den større by, Bibione, finder I en hyggelig gågade, gode shoppingmuligheder og restauranter til rimelige priser. Så der er mange steder, hvor I kan tage på oplevelse i området.