Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Perfekt til badeferie
Gyldne sandstrande
Pool og børnebassin
I den rolige bydel
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 600 m
Særskilt børnepool
Supermarked
500 m
Bar
500 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 600 m
Særskilt børnepool
Supermarked
500 m
Bar
500 m

Velkommen til Althea

Nyd ferien i en dejlig ferielejlighed ved den italienske Adriaterhavskyst på det hyggelige feriested Althea. Althea byder på rummelige og komfortable ferielejligheder med eget køkken samt udeplads. Feriestedet har desuden egen pool og børnebassin, privat have og nem adgang til sandstrand og spændende oplevelser for hele familien i Lignano Riviera og den populære italienske ferieby Bibione. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 600 m
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Pool
Udendørs pool
May - September
Særskilt børnepool
Butikker
Supermarked
500 m
Bar/Restaurant
Bar
500 m
Ferietema
I gåafstand til by
Strandferie
Generelt
Grill ikke tilladt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km

Ferielejligheder på Althea

Her finder I feriestedet Althea

Her finder I feriestedet Althea

I finder ferielejlighederne Althea i den lille by Lignano Riviera ved den italienske Adriaterhavskyst. Feriestedet består af 60 større lejligheder, som ligger fordelt på fem etager i en rolig bydel tæt på mange muligheder. Feriestedet giver jer de bedste udgangspunkter for en fantastisk badeferie ved den dejlige Adriaterhavskysts gyldne sandstrande. Kig videre her på hjemmesiden, hvor I finder flere informationer om Althea og feriestedets faciliteter.  
Bo i skønne ferielejligheder

Bo i skønne ferielejligheder

Når I bor i en ferielejlighed, får I de bedste muligheder for at holde ferie på jeres helt egne præmisser, og I kan helt selv bestemme, om I vil lave mad i ferielejlighedens eget køkken eller tage på restaurant i nærheden. Nyd aftenen på altanen eller få en drink på en hyggelig bar i nærheden - det er helt op til jer! 

Vælg mellem pool og strand

Vælg mellem pool og strand

På feriestedet finder I et udendørs poolområde, der har åbent i sommermånederne, hvor der også hører en privat have til området. Poolområdet består af en større swimmingpool og en separat børnepool, hvor børnene kan plaske rundt. En dag ved poolen er aldrig en dårlig idé, men stranden kalder på jer blot 600 meter væk, hvor I får det dejligste bløde og gyldne sand at gå i og azurblåt vand at bade i.  

Informationer om området

Informationer om området

I Lignano Riviera er der noget for både unge og gamle både aften og dag, om I vil have afslapning eller aktiviteter. På Lignano marked kan I finde lokale råvare, håndarbejde og souvenirs, og i området finder I den zoologisk have Zoo Punta Verde, Luna Park Adriatico forlystelsespark, samt det store vandland Aquasplash. I den større by, Bibione, finder I en hyggelig gågade, gode shoppingmuligheder og restauranter til rimelige priser. Så der er mange steder, hvor I kan tage på oplevelse i området.