Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Moderne lejligheder
Pool med havudsigt
300 m til stranden
4-stjernet faciliteter
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sten, 300 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sten, 300 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
Legeplads

Ferieparadis i smukke omgivelser

Amarin består af moderne, velindrettede og lyse ferielejligheder, som alle har balkon, hvorfra I kan nyde udsigten over havet. Amarin er et indbydende feriested med sine frodige planter i kontrast til de hvide bygninger og blå hav. Det betagende poolområde lægger op til ren afslapning på de omkringliggende solvogne, med en afkølende dukkert eller i skyggen under parasollerne. Fra poolkomplekset er der rig mulighed for at koble helt af med den fantastiske udsigt over det krystalblå vand, og da stranden kun 300 m væk, kan I nemt smutte ned til havet og kombinere en dag ved både poolen og stranden. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sten, 300 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
May - September
Særskilt børnepool
May - September
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Is bar
Pizzaria
Snack bar
Take Away
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Bager
For børn
Legeplads
Mini disco
Miniklub
I højsæsonen
Spillehal
Wellness/Spa
Animation
Dags aktiviteter, Aften aktiviteter
Aktiviteter ved strand
Banana båd
Dykning
Vandski
Wind surfing
Ferietema
Strandferie
Generelt
Handicap faciliteter
Hæveautomat
Tæt på
Nærmeste bus station
4.5 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 48 km
Nærmeste tog station
3.8 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
Tørretumbler
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Sport
Beachvolley
Cykeludlejning
Kæmpe Skak
Minigolf
Mod betaling
Udlejning af kanoer
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Mod betaling
Bueskydning
Mod betaling
Fodbold
Håndbold
Tennis
Mod betaling
Trampolin
Mod betaling
Vand aerobics

Velkommen til Amarin

Skønt feriekompleks at indlogere sig på

Skønt feriekompleks at indlogere sig på

Amarin ligger 4 kilometer nord for Rovinj, som ligger i Istrien i det naturskønne Kroatien. Amarin er et typisk ferieområde, som omfatter både hotel, lejligheder og campingplads. På området finder I en legeplads for børn, et udsøgt pizzeria, snackbar til den lette sult, en hyggelig café og et supermarked, som gør det nemt for jer at handle ind og kreere nogle af dagens måltider i jeres ferielejlighed og nyde maden i mere afslappede rammer hjemme. Lyder Amarin som det perfekte feriested til jeres kommende rejse, kan I nemt og hurtigt bestille ferien direkte her på vores website, eller I kan vælge at kontakte vores erfarne og hjælpsomme rejsekonsulenter på tlf. 7015 4141.

Sjove aktiviteter for store og små

Sjove aktiviteter for store og små

Hvis ferien går til Amarin, er der ingen grund til bekymring om at komme til at kede sig. Der er de bedste forudsætninger for at have det sjovt i selskab med dem, man rejser med. Feriestedet sørger for et væld af sportsaktiviteter, så I kan udfordre familien til kamp. I kan blandt andet spille minigolf, tennis, basketball, bordtennis, volleyball eller dart, og ønsker I at være aktive i vandet, kan I prøve kræfter af med at stå på vandski, windsurfe, dykke eller sejle i kano. I skal være opmærksomme på, at en del af aktiviteterne på Amarin er mod et ekstra gebyr. Er man efter en udfordrende aktivitet eller blot ønsker at slappe helt af på ferien, er der mulighed for skøn massage.

Tæt på strand og hyggelig by

Tæt på strand og hyggelig by

Amarin ferielejligheder ligger som sagt kun 300 m fra stranden, hvor I kan snuppe en forfriskende dukkert på den smukke, hvide stenstrand. Når sulten melder sig, og I gerne vil slentre rundt i hyggelige gader og stræder, kan I tage ind til den hyggelige by, Rovinj, hvor der er et væld af charmerende fiskerestauranter, hvor I kan nyde den gode mad. Der hersker en hyggelig og behagelig atmosfære i de snævre gader i den gamle bydel samt ved havnen, hvor feriestemningen er i top. Hele familien vil synes om en tur til denne skønne by!