Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Sand, 200 m
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
200 m
Bar
200 m
Top Faciliteter
Strand
Sand, 200 m
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
200 m
Bar
200 m

Velkommen til Antares

Ferielejligheder ved Adriaterhavskysten er et populært rejsemål, som hvert år bliver besøgt af mange danskere, som elsker de brede, gyldne og finkornede sandstrande. Ved den italienske by, Lignano finder I det hele fra de skønne Antares ferielejligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 200 m
Pool
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
200 m
Bar
200 m
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Generelt
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km

Antares ferielejligheder

Antares ligger centralt i Lignano

Antares ligger centralt i Lignano

Lignano er en af de mest populære badebyer i det nordlige Italien ved Adriaterhavskysten, og det er ikke uden grund. Stranden ved Lignano Sabbiadoro er i høj klasse med dejlige brede og gyldne sandstrande og skønt badevand, og så finder I mange muligheder og aktiviteter i Lignano for både voksne og børn. Ferielejlighederne Antares ligger centralt i Lignano tæt på denne skønne strand, aktiviteter, indkøbsmuligheder, restauranter og meget mere.  

Ferielejligheder efter behov

Ferielejligheder efter behov

Antares har mange hyggelige ferielejligheder og kan rumme både store og små familier, samt venner og par. Ferielejlighederne er godt indrettet og skaber trygge rammer og en god base for jeres ferie ved Adriaterhavskysten. Ferielejlighederne har eget køkken, så I kan lave jeres egen mad af de lokale og friske råvare, som I kan købe på de lokale markeder eller hos de nærliggende indkøbsmuligheder. Nyd måltidet og solnedgangen fra ferielejlighedens egen balkon.  

Poolområde og tæt på strand

Poolområde og tæt på strand

Antares har eget poolområde i grønne omgivelser med solsenge og parasoller, hvor I kan dase ved poolen og søge skygge under træerne. I poolområdet finder I også en børnepool til de mindste, så de kan pjaske trygt rundt i vandet. Antares ligger blot 200 meter fra Sabbiadoro Beach, hvor I kan bruge flere timer på at bygge sandslotte, læse bøger, spille strandspil eller bade i det dejlige, rene og varme hav. Ved stranden finder I supermarkeder, barer og restauranter, som fuldender jeres dage på stranden. 

Børnevenligt område

Børnevenligt område

Antares tager højde for, at familien mindste medlemmer også kan have en masse sjov på deres ferie. Både strand og poolområde er meget børnevenligt, og byen Lignano emmer også af aktiviteter for de mindste. En tur i Zoo Punta Verde, temaparken Luna Park eller vandlandet Aquasplash er et sikkert hit blandt børnene, og så må forældrene godt tage børnene med til Bibione på bybesøg, opleve historiske og kulturelle seværdigheder, samt shoppe på shoppinggader eller på de hyggelige markeder.