Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Residence Hotel Antico Verbano

Alt det får I:
Oplev Meina ved Lago Maggiore
Den smukkeste udsigt!
Store, lyse boliger!
Leje af e-cykler, båd, SUP, kano og kajak
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Strand
Småsten, 10 m
Restaurant
Bar
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Strand
Småsten, 10 m
Restaurant
Bar

Oplev Meina og smukke Lago Maggiore!

Nyd sommeren ved en af Italiens smukkeste søer, Lago Maggiore. Residence Hotel Antico Verbano er beliggende med eventyrlig udsigt over både poolområdet og hele søen, så nyd din drink på terrassen eller balkonen, mens du nyder søens liv. Vil du selv være med, tilbyder Residence Hotel Antico Verbano udlejning af motorbåde, paddleboards, kanoer og kajakker. Det er også muligt at leje e-cykler, så I kan komme rundt og se området. Oplev den skønne italienske stemning i denne charmerende feriebolig. Book din sommerferie på Friferie i dag! Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
Strand
Småsten, 10 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
200 m
Pool
Udendørs pool
Babypool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Café
Aktiviteter ved strand
Ulejning af speedbåde
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Nærmeste by
Meina, 500 m
Nærmeste lufthavn
Milano Malpensa, 40 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Tørretumbler
Betales på stedet
Vaskemaskine
Mod betaling
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet
Kajak udlejning
Stand-up padle udlejning
Udlejning af kanoer
Vandring
Sportsfaciliteter
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 13 km

Velkommen til Residence Hotel Antico Verbano!

Faciliteter på Residence Hotel Antico Verbano

Faciliteter på Residence Hotel Antico Verbano

Det idylliske Residence Hotel Antico Verbano ligger helt nede i første parket til den smukke sø Lago Maggiore. Fra boligerne er der udsigt over både pool og sø, og Residence Hotel Antico Verbano er indrettet med skønne, grønne kroge med liggestole eller sofaer, hvor man kan sidde og nyde sommeren og aktiviteterne på søen. Derudover er der et poolområde, med en pool med en lav afdeling til de mindre børn, og en afdeling til de voksne, med panoramaudsigt over Lago Maggiore. Fra poolområdet er der direkte adgang til søen via en badebro, så man kan tage en forfriskende dukkert i søen.

Alle boliger har en fin køkkenniche, med alt hvad I behøver for at kreere jeres livretter, og vil I gerne slippe for madlavningen, så serverer Restaurant Antico Verbano's egen restaurant både morgenmad, frokost og aftensmad. Der findes også en bar, hvor I kan få jer en kølig cocktail eller et glas vin fra lokalområdet.

Der er gratis Wi-Fi på hele området, og det er muligt at benytte gratis parkering.

Det er tilladt at medbringe kæledyr mod gebyr.

Residence Hotel Antico Verbano har mange muligheder, hvis man gerne vil udforske området til vands eller til lands. Det er nemlig muligt at leje både e-cykler, motorbåde, kanoer, kajakker, vandcykler og paddleboards, så det er bare at vælge hvad I har lyst til.

Muligheder i området

Muligheder i området

Når man holder ferie ved Lago Maggiore, så er det et must at tage en bådtur ud på søen og besøge nogle af de unikke Borremeiske øer. Øerne er opført af Borremeo slægten for 400 år siden, og står stadig med sin smukke pomp og pragt, som små perler i den smukke alpesø Lago Maggiore. Det er muligt at tage færge til øerne, hver halve time, fra byerne Stresa og Baveno. Her kan I komme til de smukke Isola Bella, Isola Madre, Isola Superiore, hvor Isola Bella er den mest kendte med sine 10 smukke hængende haveterrasser.

Fra Stresa er det muligt at tage svævebanen op på Mottaronebjerget 1500 m over Lag Maggiore. Nyd udsigten over hele området, og er i heldige med sigtbarheden kan I se helt til Milano.

Området omkring Lago Maggiore er alpelandskab, og dermed er det oplagt hvis man er glad for at vandre. Der er mange ruter i området og det er nemt at få information herom, hvis man spørger i receptionen.

18 km fra Residence Hotel Antico Verbano ligger golfresortet Golf des Iles Borromees, hvis man har lyst til en runde golf.

To skønne byer langs kysten

To skønne byer langs kysten

Stresa er en udflugt værd, når man bor på Residence Hotel Antico Verbano. Den er fuld af små haver og parker i den skønneste barokstil, og desuden er den en hektisk shoppingby, hvor I kan finde alt fra souvenirs, til alverdens spændende nyheder til garderobe og hjem. Restauranter, caféer og barer, samt almindelige supermarkeder finder I også her.

Baveno er en fortryllende by med masser af arkitektoniske perler og smukke bygninger opført af de romerske handelsmænd og deres efterkommere. Udforsk de små travle og hyggeligt snoede gader i den gamle bydel, og tag et hvil i de skønne parker med udsigt over Lago Maggiore og de Borremeiske øer.