Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Apartamentos Marina Turquesa

Top Faciliteter
Strand
Sand, 1 km
Udendørs pool
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Indendørs pool
Spillehal
Top Faciliteter
Strand
Sand, 1 km
Udendørs pool
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Indendørs pool
Spillehal

Flotte ferielejligheder med udsigt

Marina Turquesa er et luksus lejlighedkompleks med både indendørs og udendørs pool. Når man ikke er i vandet, kan man slappe af i en solseng og få lidt farve fra den behagelige sol eller nyde noget koldt at drikke i palmernes skygge. Lige rundt om hjørnet fra Marina Turquesa kan man mod betaling spille tennis eller tage på den nærliggende golfbane. Til dem der gerne vil have sand mellem tæerne, ligger Burriana Beach blot 500 meter væk. Her er både gode restauranter i Nerja, og ellers kan man gå 100 meter til supermarkedet og købe ind og bruge de veludrustede køkkener i lejligheden til at lave et godt måltid. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Strand
Sand, 1 km
Pool
Udendørs pool
Indendørs pool
Andre faciliteter
Billard/pool
Spillehal
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Sauna
Generelt
Parkering
Garage - mod betaling, På gade - Mod betaling
Underholdning
Sprog
Engelsk, Spansk
Sportsfaciliteter
Fitness

Velkommen til Marina Turquesa

Generelt om Marina Turquesa

Generelt om Marina Turquesa

Marina Turquesa er et luksus lejlighedskompleks med både indendørs- og udendørs pool. Når man ikke er i vandet, kan man slappe af i en solseng og få farve fra den behagelige sol eller nyde noget koldt at drikke i palmernes skygge. Hver lejlighed har en balkon med udsigt over poolen og den flotte have. Derudover, er lejlighederne har et fuldt udstyret køkken og vaskemaskine, samt flotte, moderne badeværelser. Hvis man vil holde sige opdateret derhjemme, kan man nyde frit af gratis trådløst internet i hele residensen. 

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Med placeret i byen Nerja, er der masser af muligheder for at finde mad til enhver smag uden at skulle gå for langt. Der findes særligt gode restauranter til seafood nede ved stranden, som selvfølgelig også tilbyder andet mad, til dem som ikke er til den slags. Derfra kan man tage til én af de mange barer og få en lækker cocktail til en smuk udsigt over vandet. 

Lidt om området

Lidt om området

Området er godt til at komme ud og vandre, hvor man kan nyde det smukke landskab. Marina Turquesa ligger ud til kysten, så der er masser af mulighed for at nyde vandet ved at dykke, svømme eller windsurfe. Man kan besøge Cueva de Nerja, som er en grotte med flotte drypsten. Om sommeren afholdes der mange forskellige koncerter og man kan få en guidet tour af den lokale kunst, som er kendt for sine malerier. Nerja ligger også tæt på Malaga, som er let tilgængeligt. Her kan man se den flotte Malaga Katedral eller et af de mange museer. Malaga er en perfekt mulighed for en familie eller et par, til at tage på en et-dages-tur.