Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Aparthotel Ferienalm

Alt det får I:
Halvpension inkl. i hotelværelserne
Pension kan tilkøbes i lejlighederne
Skøn plads på solsiden af bjerget
Schladming-Dachstein Sommer Card inkl.
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Restaurant
WIFI
Legeplads
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Restaurant
WIFI
Legeplads

Velkommen til Ferien Aparthotel

Ferienalm Aparthotel har rigtig gode lejligheder til familiens sommerferie i Schladming. Hotellet ligger på den solrige side af dalen og der er fin udsigt over byen Schladming og masser af sol. Stedet har en hyggelig have med en lille legeplads og solområde. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Andre faciliteter
WIFI
Legeplads
Gynge stativ
Frisk-brød-service
Sportsfaciliteter
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 3 km
Bordtennis
Trampolin
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Generelt
Nærmeste by
Schladming
Ferietema
Hotel

Praktisk information

Der bliver i løbet af sommer 2021 bygget på pladsen ca. 5. etager længere nede af den skråning hvor Ferienalm ligger. Byggeriet kan giv lidt lydgener i dagtimerne kl 8-17.

Ferienalm Aparthotel

Om Ferienalm Aparthotel

Om Ferienalm Aparthotel

Ferienalm Aparthotel er et godt bud til jer der gerne nyde solen, og samtid være aktive. Som gæst her, får I Schladming-Dachstein Sommerkort med, som giver adgang til en masse aktiviteter.

Lejlighederne ligger kun 10 minutters gang fra centrum

Mad og drikke

Mad og drikke

Ferienalm Aparthotel har en lille hyggelig restaurant. Har kan man som gæst i lejlighederne tilkøbe mad hjemmefra. Morgen- eller aftensmad eller samlet i form af halvpension. Dette kan tilkøbes hjemme fra.

Lejlighederne har dog gode køkkener, og ikke langt herfra ligger et stort supermarked, så det er nemt selv at stå for madlavningen. Det er også muligt at bestille frisk morgenbrød hver dag mod betaling.

Om området

Om området

Schladming by er en dejlig by at bevæge sig rundt i både sommer og vinter. Byen har en hyggelig bymidte med masser af restauranter, cafeer og butikker. Her også et friluftsbad at besøge og toget holder midt i byen, hvis man skulle have lyst til at tage en udflugt en dag.

Ferielejlighederne på Ferienalm Aparthotel

Ferielejlighederne på Ferienalm Aparthotel

Lejlighederne er velindrettede og spisepladser og mindre køkkener og alle har terrasse eller balkon. De større af dem er i 1/2 etage og har desuden en brændeovn. 

Stedet har en restaurant hvor man kan tilløbe morgenmad eller aftensmad, eller begge dele i form af halvpension.

Schladmin-Dachstein-Sommercard

Schladmin-Dachstein-Sommercard

Når du bor på Ferielalm Aparthotel følger der et  Schladming Dachstein Summer card med i prisen. Det betyder at familien kan prøve en masse sjove aktiviteter. Klatring, fiskeri, ridning, eventyrparker, river rafting, intro til paraglidning, gletsjervandring og meget mere! Det er virkelig en perfekt måde at give børn og voksen nogle unikke oplevelser.... og så enten gratis eller med meget store rabatter!