Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Velindrettede ferielejligheder i den populære badeby Bibione

Feriestedet Atollo er beliggende i Bibione kun 400 fra stranden. Ferielejlighederne er alle velindrettede og er et dejligt udgangspunkt for en dejlig badeferie i Bibione. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Andre faciliteter
Cykeludlejning
Betales på stedet
Informat
Generelt
Shuttlebus til stranden

Velkommen til Bibione på Adriaterhavskysten

Atollo Ferielejligheder

Atollo Ferielejligheder

Ferielejlighederne i Atollo er til jer der ønsker lange dasedage ved stranden. Stranden ligger kun 400 m fra feriestedet og tilbyder sine gæster pæne og velindrettede lejligheder. Alle lejligheder har ariconddition. I prisen er der strandplads inkluderet. I bor i gå afstand til de mange gode restauranter der findes i Bibione.

Stranden

Stranden

Bibione er nok mest kendt for din lange brede sandstrand. Her finder I solsenge sirligt placeret, og ved at I en strand plads inkluderet i prisen er I altid sikre på en dejlig solseng som står og venter på jer. Stranden er virkelig børnevenlig, da I skal virkelig langt ud før der bliver dybt. 

Restauranter og shopping muligheder

Restauranter og shopping muligheder

Bibione tilbyder et væld af gode restauranter samt gelateria'er. Så en ting er sikkert. I kan altid finde en isbar til eftermiddagens is eller dejlig restaurant der tilbyder alverdens retter fra det skønne Italienske køkken. Udover de mange spise steder findes der mange shopping muligheder. Ferie i Bibione er indbegrebet af en rigtig sommerferie med alt hvad dertil hører.