Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Appartamenti Atollo

Alt det får I:
I badebyen Bibione
Kun 100m til stranden!
Smukt grønt område
Velindrettede lyse boliger
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
Sort udvalg af restauranter i byen, 200 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
Sort udvalg af restauranter i byen, 200 m

Velindrettede ferielejligheder i den populære badeby Bibione

Feriestedet Appartamenti Atollo er beliggende i Bibione kun 100 fra stranden. Ferielejlighederne er alle velindrettede og er et dejligt udgangspunkt for en dejlig badeferie i den familievenlige badeby Bibione. Nyd sommeren med afslapning eller aktivitet, - der er alle muligheder i Bibione. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 100 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
100 m
Bar/Restaurant
Restaurant
Sort udvalg af restauranter i byen, 200 m
Ferietema
I gåafstand til by
Strandferie
Generelt
Nærmeste by
Bibione, 200 m
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet

Velkommen til Appartamenti Atollo!

Appartamenti Atollo

Appartamenti Atollo

Ferielejlighederne i Appartamenti Atollo er til jer der ønsker lange dasedage ved stranden. Stranden ligger kun 100 m fra feriestedet og tilbyder sine gæster pæne og velindrettede lejligheder. Alle lejligheder har aircondition. I prisen er der strandplads inkluderet, hvor I få to liggestole og en parasol. I bor i gå-afstand til de mange gode restauranter og butikker, der findes i Bibione.

Lejlighederne har en praktisk køkkenniche, hvor I let kan tilberede jeres yndlingsretter, og så kan I nyde hele herligheden på enten en terrasse eller en balkon.

Strandene i Bibione

Strandene i Bibione

Bibione er  kendt for sine lange brede sandstrande med sit fristende turkise vand. Her finder I solsenge sirligt placeret, og I er altid sikret et par dejlige solsenge, som står og venter på jer, da det er inkluderet i prisen på jeres ophold. Stranden er perfekt til børnefamilien, da man skal meget langt ud før der bliver dybt.

Fra Appartamenti Atollo tager det kun et øjeblik at gå til stranden, hvor I kan nyde solens stråler og det svalende vand.

Restauranter og shoppingmuligheder

Restauranter og shoppingmuligheder

Bibione tilbyder et væld af gode restauranter samt gelateria'er. Så I kan altid finde en isbar til eftermiddagens is eller dejlig restaurant, der tilbyder alverdens retter fra det skønne Italienske køkken. Udover de mange spisesteder, findes der mange shoppingmuligheder. Ferie i Bibione er indbegrebet af en rigtig sommerferie med alt hvad dertil hører.

Skal I bruge et supermarked, er der mange både store og små i hele Bibione, så I altid kan finde lige det, der mangler på indkøbssedlen.