Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Apartments Galijot

Alt det får I:
Minderig ferie i Poreč i Kroatien!
30 meter til Adriaterhavet!
Masser af aktiviteter for hele familien
Moderne lyse lejligheder
Top faciliteter
Direkte til strand
Udendørs pool
Salt vand
Strand
30 m
Restaurant
Minimarked
Supermarked
Lille udvalg
Top faciliteter
Direkte til strand
Udendørs pool
Salt vand
Strand
30 m
Restaurant
Minimarked
Supermarked
Lille udvalg

Oplev hyggelige Poreč!

Disse charmerende ferieboliger ligger på en vidunderlig lille halvø midt mellem pinjetræerne. Stedet er meget velholdt og ikke mindst roligt, da der ikke er biler. Der er et skønt poolområde og der er kun 30 meter til stranden med det klare blå Adriaterhavsvand. Stranden har det blåt flag for sin rene strand og sunde havmiljø. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Direkte til strand
Strand
30 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
30 m
Pool
Udendørs pool
Salt vand
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Poolbar
Butikker
Minimarked
Supermarked
Lille udvalg
For børn
Legeplads
Gyngestativ
Mini disco
Miniklub
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Aktiviteter ved strand
Dykning
Ferietema
Strandferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 86
Concierge
Hæveautomat
Nærmeste by
Porec, 3 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 43 km
Parkering
Mod betaling
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Beachvolley
Cykeludlejning
Betales på stedet
Kæmpe Skak
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Mod betaling
Sportsturneringer
Tennis
Mod betaling
Vand aerobics
Volleyball
Underholdning
Animation

Velkommen til Apartments Galijot!

Faciliteter på Apartments Galijot

Faciliteter på Apartments Galijot

Med kun 30 meter til det smukke azurblå Adriaterhav, ligger Apartments Galijot helt perfekt. Havet indbyder med sin renhed og klare vand til snorkelture og dejlige dukkerter.
Stranden har opnået det blå flag, for sin renhed og det gode havmiljø.

Her kan I nyde solen og sommeren ved poolområdet, som ligger omkranset af frodige grønne træer og smuk vegetation. Der er liggestole og parasoller til rådighed, og børnene kan også benytte legepladsen. Nyd en drink fra den lille hyggelige poolbar, eller har I brug for lidt mere, kan I besøge Apartments Galijot's minimarked.

I har adgang til at benytte resortet Villa Galijot Plava Laguna's mange faciliteter, som fx. tennis, volleyball, bordtennis, leje af vandcykler eller almindelige cykler. Noget er gratis, andet er der brugerbetaling på.
Resortet har også restauranter, massage, sportsfaciliteter, souvenirshops og bankautomat.

Der er miniclub for børnene i løbet af dagen, og om aftenen er der minidisco for børnene, og underholdning og live musik for de voksne. 

Det er tilladt at medbringe hunde mod gebyr, og hele området har gratis og stærkt wi-fi.

Byerne Poreč og Pula

Byerne Poreč og Pula

Tager I en slentretur på ca. 20 minutter - eller kun 3 km - så kommer I til den hyggelige middelalderby Poreč, som bestemt er et besøg værd. Byen huser den smukke kirke Euphrasius, der er på UNESCO's verdensarvliste. Byen lokker med markeder, dejlige restauranter og caféer, og endeløs shopping. Har I brug for et almindeligt supermarked, så I kan få fyldt køleskab eller strandtaske, så findes det også i Poreč .

I nærområdet omkring Poreč ligger mange grotter I kan vælge at besøge. Her kan I opleve stalaktitter, stalagmitter og underjordiske søer. Eller se om I kan finde den helt særlige hulepadde, der kun lever på disse kanter af verden. Den lever hele sit blinde liv under vandet og i mørke. 

Skal I lidt længere væk, finder I byen Pula kun 43 km væk. Her kan I opleve verdens bedst bevarede romerske arena, og fornemme historien om de store og dramatiske gladiatorkampe, der udspillede sig  tilbage i den romerske æra.
Pula har også adskillige muligheder for shopping, spisesteder og er i det hele taget en dejlig by at besøge. Så find et godt spot, hvor I kan nyde et måltid mad eller drikke et gals kølig vin, mens I betragter Pula's byliv passere forbi. Pula er et godt udgangspunkt, hvis man vil på adventureture. Det er fx. muligt at booke en guidet tur i havkajak. Her kommer man ind i smukke grotter eller får muligheden for at springe ud i Adriaterhavet fra et 12 meter højt klippeudspring. Hvis man altså er modig nok!