Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Appartement Alpina

Top faciliteter
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Top faciliteter
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet

Velkommen til Appartment Alpina i Bad Hofgastein

Appartement Alpina er et godt bud på ferielejligheder til familien, der gerne vil bo tæt på aktiviteter og samtidig have den hyggelige stemning, som man finder i de små østrigske alpebyer. Lejlighederne er velindrettede og placeringen er ideel i forhold til både centrum og gondolen, hvis man gerne vil op i bjerget. Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Wellness/Spa
Sauna
Betales på stedet
Generelt
Nærmeste by
Bad Hofgastein
Parkering

Bo med familien i Appartement Alpina

Mere om Appartement Alpina

Mere om Appartement Alpina

Appartement Alpina har i alt 17 komfortable lejligheder og ligger tæt på centrum af Bad Hofgastein. Huset har en meget hyggelig "Stuberl", som er et fællesrum alle kan benytte. Ekstra hyggelig bliver stuen når der er tændt op i den ægte østrigske brændeovn. Blot få meter derfra ligger Hotel Alpina hvor I har adgang til indendørs pool.

Bad Hofgastein i sommerhalvåret

Bad Hofgastein i sommerhalvåret

Mange kender Gasteiner dalen fra vinterens sne og kulde med de store skimråder. Men sommeren i dalen har så uendeligt meget at byde på. Om det er voksne par eller familier med børn i alle aldre, så er der en masse at lave i byen og området. Selve byen har den der hyggelige summende og rolige stemning som er så typisk for de østrigske alpebyer.

Der er et væld af restauranter og cafeer, og en lang række butikker man kan hygge sig med.


Gasteiner Sommer Card

Gasteiner Sommer Card

Bor man her på App Alpina får man gratis et Gasteiner Card og fåes ved ankomsten. Dette kort giver adgang til en meget lang række sjove aktiviteter og oplevelser i område, både oppe i bjerget og nede i dalen.   Mulighederne er mange, cykelture i bjergene, vandreture med forskellig sværhedsgrader, svømning, golf, svæveflyvning, bueskydning og meget meget mere. I kan se mere information om mulighederne når I får kortet ved ankomsten. 

Har man lyst til en dag i Salzburg, så er det bare at hoppe på toget,som afgår fra Bad Gastein et par kilometer fra lejlighederne. Det tage ca 1 time til Salzburg, og det er absolut en dag man bør unde sig selv.

Restauranter og indkøbsmuligheder

Restauranter og indkøbsmuligheder

I Bad Hofgastein er der et stort udvalg af restauranter og cafeer. Her er restauranter til dem der gerne vil bruge lidt ekstra på en en gourmet middag, der er restauranter i mellemklassen med godt østrigsk køkken eller mere internationalt præget og her er en række muligheder for den lille pengepung. I selve huset kan man bestille morgenbrøds-service mod betaling og få nybagt brød direkte til døren hver morgen. Dette bestilles på stedet.

Lejlighederne er indrettede med et te-køkken og der er mulighed for at lave maden selv.  Der er flere indkøbsmuligheder i nærheden og det gælder såvel supermarkeder som specialvare butikker, som heldigvis stadig er at finde i gadebilledet.

Termebad og wellness

Termebad og wellness

Byerne Bad Hofgastein og Bad Gastein har igennem hundrede af år, været kendt for deres Thermal bade. En dag i Felsenbad er med sikkerhed en uforglemmelig oplevelse og noget alle der bor i en af de to byer bør unde sig selv.  Her er saunaer, dampbade, kolde og varme bade, jacuzzi, massagerum, rum med liggestole og udsigt til bjerge, børnpools, inden- og udendørs pool, cafeer og maget mere. I vil føle jer som født på ny, efter nogle time i Felsenbad. Sommer Card giver gode rabatter på entré.

Det varme vand der fylder basiner og pools i de to anlæg,  kommer opvarmet direkte fra jorden  og det siger at netop den type vand gør underværker for kroppen.