Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Aktivitetsfyldt område
Ligger ved stor marina
Børnevenligt poolanlæg
Tæt på Lignanos centrum
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 3 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 3 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Bar

Aprilia Marittima ligger skønt placeret ved en marina

Nær de gyldne strande og salte skumsprøjt på Adriaterhavskysten ligger Aprilia Marittima, som er et godt feriested for både par og familier. Aprilia Marittima ligger skønt lige ned til en stor marina, som ligger ved lagunen ikke langt fra centrum af Lignano. Feriestedet har et godt poolområde, som er meget populær blandt børnene. Aprilia Marittima er en gammel kending hos os og vi sender mange feriegæster hertil hele sommeren igennem. Ferielejlighederne er af fornuftig kvalitet i forhold til den meget lave pris. I nærheden af Aprilia Marittima finder I tennisbaner og en lille isbar. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 3 km
Afstand strand & type
2-5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
Generelt
Nærmeste by
LIgnano
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 80 km
Parkering
På gaden - gratis
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling, 200 m

Velkommen til Aprilia Marittima

Tag til skønne gyldne strande

Tag til skønne gyldne strande

Aprilia Marittima har en god pool, hvor der er plads til både leg og svømning. Poolen er samlings-punkt for alle stedets gæster, så der er altid masser af liv. Rundt om poolen er der plads til, at man kan dase i en solseng (mod betaling), eller man kan sprede et tæppe ud på græsset og slappe af under træernes skygge. 

Fra ferielejlighederne er der tre kilometer ned til stranden i Lignano. Strandene ved Adriaterhavet er kendt for deres lækre, bløde sand. Der er masser af plads til afslappende dage ved havet, og ønsker man lidt sjov aktivitet, er der masser af muligheder på stranden og i  vandet, som I alle kan tage del i. Vandet her er klart og lækkert, så hvis varmen bliver for meget, er det bare med at springe i bølgerne. 

Smag på lækre Italienske retter

Smag på lækre Italienske retter

Aprilia Marittima ligger i kort afstand til  en hyggelig restaurant, der serverer lækker, italiensk mad. I marinaen ligger der en bar, hvor i kan nyde en drink og den hyggelige feriestemning. Det er også dejligt bare at slendre en tur omkring marinaen om aftenen, når solen er gået ned.

Spændende indkøbs-muligheder

Spændende indkøbs-muligheder

I nærheden af Aprilia Marittima ligger et supermarked, så I hurtigt og let kan handle, hvis I mangler snacks, drikkevarer eller andre fornødenheder til familieferien. I Lignano er der et væld af spændende butikker, hvor I kan bruge jeres lommepenge eller blot gå og beundre de italienske varer. Om aftenen lukkes hovedgaderne ned og bliver omdannet til hyggelige gågader, til stor glæde for både lokale og turister. 

Besøg romantiske Venedig

Besøg romantiske Venedig

Fra Aprilia Marittima er der ikke langt til Venedig, som så sandelig er et besøg værd, når I alligevel befinder jer i området. Venedig er ikke mindst kendt for at være en skøn og romantisk by, men særligt er byen også berømt for sine mange kanaler og gondoler. Venedig er byen, hvor det ikke gør noget at fare vild i de kringlede, små gader, for hver gang du tager et sving, dukker en sjov, lille bar, lokale forretninger eller en gammel, skæv bygning op. Det er selvfølgelig også et hit at prøve at sejle i en af de berømte gondoler. Hvis I ønsker en flot udsigt over byens labyrintiske gader, kan I besøge det 99 meter høje klokketårn, hvorfra der venter jer et betagende syn.

Hvis I ikke vil tage helt til Venedig, kan I besøge Jesolo, som ligger på vej mod Venedig. Jesolo byder ligesom Venedig på butikker, hyggelige restauranter og italiensk charme.