Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Aqua Hotel Onabrava & Spa

Alt det får I:
Inkl. morgenmad
Skønt beliggende i Santa Susana
Kun 60 km fra Barcelona lufthavn
Tæt på strand og dejlig sandstrand
Top faciliteter
Morgenmad
Strand
300 m
Bar
Top faciliteter
Morgenmad
Strand
300 m
Bar

Velkommen til Aqua Hotel Onabrava & Spa

Det skønne Aqua Hotel Onabrava ligger på strandpromenaden i Santa Susanna. Værelserne på hotellet er udstyret med aircondition og møbleret balkon - de fleste med udsigt over Middelhavet. Hotellet har en wellnessafdeling med fitnesscenter - AguaFit, som omfatter sauna og indendørs pool med mulighed for skønheds- og spabehandlinger (mod betaling). Den udendørs pool er endvidere udstyret med hydromassage, og der er en dejlig børnepool på feriestedet. Aqua Hotel Onabrava har både restaurant, snackbar, lobbybar og ‘Music’ natklub. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Strand
Strand
300 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Bar/Restaurant
Bar
Ferietema
All Inclusive/pension
Hotel
Generelt
Hæveautomat
Nærmeste lufthavn
Barcelona, 61 km
Sport
Billard/pool
Cykeludlejning
Underholdning
Animation

Aqua Hotel Onabrava & Spa i Spanien

Aqua Hotel Onabrava & Spa

Aqua Hotel Onabrava & Spa

Det skønne Aqua Hotel Onabrava ligger på strandpromenaden i Santa Susanna. Værelserne på hotellet er udstyret med aircondition, fladskærms-tv , et lækkert badeværelse og møbleret balkon - de fleste med udsigt over Middelhavet. Hotel Aqua Onabrava har både restaurant, snackbar, lobbybar og ‘Music’ natklub. Der er også en dejlig solterrasse, hvor man kan få veltrængt sol på kroppen.

Badefaciliteter

Badefaciliteter

Hotellet har en wellnessafdeling med fitnesscenter - AguaFit, som omfatter sauna og indendørs pool med mulighed for skønheds- og spabehandlinger (mod betaling). Den udendørs pool er endvidere udstyret med hydromassage, og der er en dejlig børnepool på feriestedet.

Mad og drikke

Mad og drikke

På Aqua Hotel Onabrava kan man få mad af højeste kvalitet. Der er både a la carte og buffet. Tidligere gæster har vurderet restauranten meget højt grundet sin variation og kvalitet. Der er også en bar, som kan servere lækre drinks eller en kold sodavand. Der er alt fra lokale specialiteters til internationale retter. 

Aktiviteter

Aktiviteter

Der er altid noget at lave på Aqua Hotel Onabrava. Der afholder aerobic, så dagen kan started på den bedste måde. Man kan nyde livemusik til maden eller en drink om aftenen eller spille bingo. Der er en børneklub, hvor der vil være sjove aktiviteter for de små. Hvis man vil udforske området, kan man leje cykler på hotellet, mod betaling. Der er også bordtennis og billiard, som kræver en lille betaling. Der er en legeplads til børnene og filmaftener til familien. Man kan slutte sin lange dag af med en lækker massage i hotellets wellnessafdeling.

Området

Området

Aqua Hotel Onabrava & Spa ligger velplaceret i det nordlige Spanien. Lidt nord for byen ligger Girona, som er en utroligt smuk by at besøge. Det kan anbefales at gå en tur ved floden, som løber igennem byen blandt farverige, charmerende bygninger. En anden mulighed for en dagstur væk fra hotellet er Barcelona. Her kan man besøge mere berømte seværdigheder som Parc Güell, La Sagrada Familia, Camp Nou mm.