Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Bad Kleinkirchheim

Alt det får I:
Spændende attraktioner og oplevelser
Bo i charmerende ferieboliger
Indendørs pool med børnebassin
Sport og friluftsaktiviteter i naturen
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Vandland
Mod betaling, 500 m
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Vandland
Mod betaling, 500 m
Indendørs pool
Legeplads

Familievenligt og charmerende feriested i naturskønne omgivelser

Tag familien med på kør-selv ferie til det østrigske feriested Bad Kleinkirchheim i naturskønne Kärnten. Bad Kleinkirchheim er det oplagte valg, hvis I ønsker jer en både afslappende og aktiv ferie i grønne omgivelser. I bor i ferielejlighed eller feriehus med adgang til et væld af sports- og friluftsaktiviteter, børnevenlige faciliteter samt indendørs poolområde. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Særskilt børnepool
Vandland
Mod betaling, 500 m
Indendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Take Away
Butikker
Frisk-brød-service
For børn
Legeplads
Miniklub
Spillehal
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 72
WIFI
Sport
Beachvolley
Bordfodbold
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Badminton
Basketball
Bordtennis
Klatrevæg
Tennis

Velkommen til Bad Kleinkirchheim

Charmerende ferieboliger for hele familien

Charmerende ferieboliger for hele familien

Når turen går til feriestedet Bad Kleinkirchheim i østrigske Kärnten, bor I i charmerende ferielejligheder eller feriehuse bygget i alpin-stil. Bad Kleinkirchheim råder over ialt 72 lejligheder samt 10 feriehuse spredt over det hyggelige og charmerende grønne område. Samtlige ferieboliger indeholder en kombineret opholds- og spisestue samt møbleret terrasse eller balkon. Derudover finder I et veludstyret køkken i ferieboligerne, så I kan tilberede og nyde måltiderne hjemme hos jer selv under ferieopholdet.    

Naturskøn og aktiv ferie for både store og små

Naturskøn og aktiv ferie for både store og små

Bad Kleinkirchheim i østrigske Kärnten er det perfekte valg til en ferie med friluftsaktiviteter og afslapning i charmerende og grønne omgivelser for både voksne og børn. På feriestedet har I adgang til et væld af sportsaktiviteter såsom tennis, basketball, beachvolley, badminton samt indendørs klatrevæg og cykeludlejning, så I kan udforske det østrigske landskab med familien på to hjul. Til børnene findes der en mini-klub med forskellige kreative aktiviteter, legeplads samt spillehal.     

Tag en dukkert i indendørs pool med børnebassin

Tag en dukkert i indendørs pool med børnebassin

Når I bor på Bad Kleinkirchheim, kan I glæde jer til en dukkert eller svømmetur i feriestedets egen indendørs poolområde. Under jeres ophold har fri adgang til det indendørs poolområde, hvor I finder sjove børnevenlige vandfaciliteter samt børnebassin og solterrasse. Der er altså rig mulighed mange timers vandsjov og svømning for både store og små feriemedlemmer på feriestedet Bad Kleinkirchheim.      

Dagligvare service og madlavning i egen feriebolig

Dagligvare service og madlavning i egen feriebolig

Når sulten melder sig under jeres ophold Bad Kleinkirchheim, har I mulighed for nemt og bekvemt at bestille dagligvare-service med måltidspakker som leveres direkte til jeres feriebolig. Så har I mere tid til oplevelser og afslapning med hele familien uden at skulle brug tid på indkøb. Og med eget køkken samt indendørs- og udendørs spiseplads i ferieboligen, kan I spise hjemme med familien i ro og mag.          

Oplevelser og attraktioner omkring Bad Kleinkirchheim

Oplevelser og attraktioner omkring Bad Kleinkirchheim

Området omkring Bad Kleinkirchheim, er ideelt til oplevelser i den charmerende østrigske natur. Udover fantastiske muligheder for cykel/mountainbike- og vandreture i bjergrige omgivelser. Et oplagt valg til vandreturene, er naturparken Nockberge National Park. Nockberge National Park, er et beskyttet naturområde hvor I har mulighed for storslåede friluftsoplevelser for hele familien i områdets skove, enge og søer. Oplev også områdets andre attraktioner såsom dyreparken Alpen Wildlife Park (ca. 8 km.), abeparken Monkey Mountain (ca. 32 km) samt den fascinerede og farverige drypstensgrotte Griffen (ca. 88 km.)