Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Oplev Lido di Jesolo
Badeferie ved Adriaterhavet
Flotte faciliteter
Hyggeligt poolområde
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 100 m
Særskilt børnepool
Restaurant
100 m
Supermarked
200 m
Bar
50 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 100 m
Særskilt børnepool
Restaurant
100 m
Supermarked
200 m
Bar
50 m

Skønne ferieboliger i Lido di Jesolo i Italien.

Bali ligger i hjertet af Lido di Jesolo. Helt perfekt hvis I vil på by- og badeferie ved Adriaterhavet. Feriestedet består af 22 lejligheder fordelt på 4 etager med elevator, et lille hyggeligt poolområde med børnepool og masser af feriestemning. Ferielejlighederne på Bali er veludstyrede med alt hvad I behøver, og der er fælles vaskemaskine til rådighed samt en reserveret betalingsparkeringsplads pr. lejlighed. For at nå den fine sandstrand, skal I blot over gaden lige ved Bali. Bali ligger centralt i Lido di Jesolo og en aftentur på byens hovedgade kan varmt anbefales. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 100 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
100 m
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Bar
50 m
Butikker
Supermarked
200 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 34 km
Parkering
Antal: 1, På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Sportsfaciliteter
Tennis

Velkommen til Bali!

Ferielejligheder for badeglade gæster

Ferielejligheder for badeglade gæster

Hav, strand og sol til badeglade feriegæster kan I få, når I bor på det dejlige feriested Bali i den italienske ferieby Lido di Jesolo ved Adriaterhavskysten. Med en ferielejlighed får I ferie efter jeres helt egne præmisser, og kan selv planlægge, hvornår I vil ligge ved poolen, tage på stranden, spise frokost på restaurant eller besøge den populære by, Venedig, som ligger ca. 46 km væk. I kan dog også tage en bådtaxi fra en af de nærliggende havne.

Om Bali ferielejligheder

Om Bali ferielejligheder

Bali er gode ferielejligheder med mange faciliteter i et pænt og rent område. Ferielejlighederne er hyggelige, har god plads og en dejlig altan med udsigt til Adriaterhavet og den lille gågade, som ligger ude foran feriestedet. Dermed ligger Bali helt centralt og tæt på mange indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Ferielejligheden har eget køkken, hvis I vil handle gode og klassiske italienske råvarer, som frisk pasta, tomat, basilikum og mozzarella til et skønt måltid.  

Pool, børnepool og strand

Pool, børnepool og strand

I skal blot krydse en lille vej, for at komme til stranden, hvor I mødes af gyldent sand og et dejligt, varmt og indbydende hav. Langs stranden er en hyggelig strandpromenade med restauranter, barer og caféer, samt bådudlejningssteder. Udover stranden har ferielejlighederne på Bali et skønt lille poolområde med en lavvandet børnepool, i forlængelse af en større swimmingpool, hvor I kan dase tæt på jeres ferielejlighed. 

Om Lido di Jesolo og områdets muligheder

Om Lido di Jesolo og områdets muligheder

Lido di Jesolo er en børnevenlig by, der har flere spændende attraktioner. I vandlandet Aqualandia kan børnene prøve rutsjebaner og andet sjovt, hvis pool og strand ikke er nok for vandhundene. I akvariet Sea Life Aquarium eller den zoologiske park Tropicarium kan I se dyrene både over og under vandet. Selvom Lido di Jesolo er en lille og hyggelig by med mange muligheder, kan det varmt anbefales at tage til den større by, Venedig, som ikke ligger langt fra Lido di Jesolo. I Venedig kan I sejle i gondoler på kanalerne i byen uden biler, som er et meget populært rejsemål i området.