Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Baltic Village Ostsee

Alt det får I:
I skønne Damp i Nordtyskland
Kort afstand til Østesøen
Store, moderne boliger
Lækker wellness i alle huse
Top faciliteter
Restaurant
500 m
Supermarked
Top faciliteter
Restaurant
500 m
Supermarked

Eksklusiv luksus ved byen Damp i Østersøen

Nyd en lille getaway med din partner, eller tag et tiltrængt afbræk med hele familien. Baltic Village, der ligger små 70 km fra den danske grænse i Kruså har det hele, om det er tid til et romantisk ophold, eller om I er flere afsted, der vil hygge jer sammen. Alle boligerne er helt nyopførte i smuk nordisk stil med masser af luksus og lækre detaljer. Samtlige boliger har egen sauna og wellnessbad. VIP house har også egen jacuzzi. Så det er bare at booke lidt tid til selvforkælelse her på Friferie i dag! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
500 m
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Butikker
Supermarked
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 62
Parkering
Reserveret parkeringsplads
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Praktisk information

I forbindelse med ankomst til Baltic Village skal vi bede jer sende en mail 7 dage inden ankomst til buchen@batic-village.de indeholdende : Navn, mobil nummer samt booking. Her efter vil I modtage ankomst information. Årsagen til dette er at der ingen reception er på feriestedet. Skulle der opstår problemer kan I kontakte feriestedet på følgende telefon nummer: +49 4191 9100091

Velkommen til Baltic Village!

Helt nye lækre boliger

Helt nye lækre boliger

Book et ophold i disse skønne nyopførte huse helt tæt på den smukke Østersø i byen Damp i Nordtyskland, kun 70 km fra den danske grænse i Kruså.

Husene er udført i gennemført og helt moderne stil, er i to etager, har wellnessbad, sauna, brændeovn og stor terrasse med have. VIP House er ideelt, hvis man vil have endnu mere luksus, da dette hus også har egen jacuzzi.

I boligen kan I finde en digital velkomstmappe, der tilbyder veludvalgte udflugter i området. Det er også muligt at leje e-scootere, bestille brænde og velkomstpakker mm.

Der er gratis wi-fi og egen parkering til alle huse.

Aktiviteter i nærområdet

Aktiviteter i nærområdet

Alt er let at komme til i Damp enten til fods eller på cykel. På stranden er der mange muligheder for aktiviteter. Stranden i sig selv indbyder til badeture, gåture og drageflyvning.

Byen Damp har det sjove aktivitetescenter Dampland, som indeholder flere sjove steder man kan prøve, blandt andet: vandland "Entdeckerbad" med udendørs- og indendørs pools, rutsjebaner og andet sjov for børnene. Derudover en indendørs funpark for børn "Funhalla", der er fuld af klatrebaner, klatrevægge, rutsjebaner og meget mere for de aktive unger. Desuden kan I boltre jer i "Wikinger Golf" banen - en minigolfbane med vikingetema.

Besøg vikingebopladsen i Haithabu i Hedeby - en oplevelse tilbage i tiden!

Tag en dagsudflugt til de nærliggende byer Flensburg eller Kiel.


Find noget at spise

Find noget at spise

Byen Damp har et stort udvalg af restauranter, barer og caféer, så det er let at finde noget for alles behov i selskabet. i kan både finde klassiske tyske retter og mere internationale retter, så både store og små kan få stillet sulten. 

Der er også et fint udvalg af supermarkeder i byen, så hvis I vil lave jeres mad selv, er der hurtigt handlet ind. Find alt hvad I har brug for, og tag det med hjem i huset, hvor det veludstyrede og praktiske køkken står klar, så I kan lave lige præcis jeres livretter.