Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Beliggende ved hyggelige Moniga del Garda
Pool med solterrasse
Mange stemningsfulde byer
Sportsfaciliteter
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 1 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
400 m
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 1 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
400 m
Legeplads

Hold jeres næste ferie ved den skønne Gardasø

Barbara har et dejligt poolområde med et separat børnebassin. Derudover er der fine aktiviteter for både store og små med masser af sport på programmet. Kun 10 minutters gang fra feriestedet finder du Gardasøen og byen Moniga del Grada ligger 1,8 km herfra, hvor I finder mange skønne ferieoplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 1 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
400 m
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste by
Moniga del Garda, 1 km
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 170 km, Milano Malpensa, 175 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Mod betaling, 200 m

Velkommen til Barbara

Læs mere om Barbara

Læs mere om Barbara

Barbara tilbyder ferielejligheder, der er enkelt indrettet med et fuldt udstyret tekøkken, badeværelse med bruser, tv og enten terrasse eller balkon. Desuden tilbydes der gratis privat parkering ved ejendommen. Feriestedet har et fint udendørs bassin med tilhørende solterrasse. Kun 10 minutters gang fra Barbara og altså 1 km fra feriestedet ligger Gardasøen, hvor I kan bade, nyde den smukke udsigt og afprøve forskellige former for vandsport.

Faciliteter på Barbara

Faciliteter på Barbara

Barbara har fine aktivitetsmuligheder, her er blandt andet en legeplads og her bliver også arrangeret sportsturneringer for hele familien med bl.a. bordtennis og beachvolley. Feriestedet har egen restaurant, der ligger med fin udsigt til det skønne poolområde. Med de fine køkkenfaciliteter i ferielejligheden, kan I også lave mad hjemme og nyde feriehyggen i familien skød. Kun 400 meter fra Barbara, finder I et supermarked, hvor I kan handle alt det ind I skulle få brug for. Vil I på en lille udflugt, kan I besøge centrum af Moniga del Garda, der ligger 1,8 km fra feriestedet.

Om Gardasøen

Om Gardasøen

Gardasøen er Sydeuropas største sø smukt beliggende mellem høje klippeformationer på sydsiden og et mere frodigt landskab i den bredere østlige ende. De hyggelige byer ligger som perler på en snor, uanset hvilen side man vælger, og det er ganske let at komme rundt både med bil og båd, så man kan få alle oplevelserne med. Af hyggelige byer kan I f.eks. besøge søens største by, Riva del Garda eller lørdagsmarkedet i den skønne by Saló.