Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Poolanlæg til familien
Sportsaktiviteter
Wellness og sauna
3 min til stranden
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Sten, 200 m
Restaurant
100 m
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Sten, 200 m
Restaurant
100 m
Legeplads
Bar

Gode faciliteter tæt på strand og by

Belvedere ligger lidt udenfor byen Vrsar, som er en charmerende gammel by med sine små stræder og masser af hyggelige restauranter og caféer. Feriestedet består af hotel og lejligheder, som ligger ud til havet. På Belvedere finder I et dejligt poolområde for børn og voksne samt en stor terrasse med liggestole, og ved stranden et sportscenter med mulighed for at dyrke alle former for sport, såsom dykning, volley og meget andet. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sten, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Klorvand
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Bar
Snack bar
For børn
Legeplads
Miniklub
Aktiviteter ved strand
Dykning
200 m
Ferietema
Strandferie
Generelt
Nærmeste lufthavn
Pula, 55 km
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Beachvolley
200 m
Cykeludlejning
Familie cykler
Sportsfaciliteter
Fitness
Mod betaling

Velkommen til Belvedere

Ferielejlighederne på Belvedere

Ferielejlighederne på Belvedere

På Belvedere består ferielejlighederne af et opholdsrum med sofa og tv, samt en siddekrog og et tekøkken udstyret med mikroovn, komfur og kaffemaskine. Der er et tilhørende badeværelse med bruser og hårtørrer. Samtlige lejligheder er med aircondition, og har en møbleret terrasse eller balkon. Ring på tlf. 7015 4141 til en af vores erfarne ferieeksperter, hvis du har spørgsmål. Ellers kan du booke direkte på siden her.

Faciliteter på Belvedere

Faciliteter på Belvedere

Belvedere har en lang række gode faciliteter. Her er blandt andet et udendørs poolområde med liggestole og parasoller omkring. Derudover er der en et indendørs område med wellness, hvor der er sauna og massebehandlinger, samt et fitnesscenter. Feriestedet har også en skøn restaurant med terrasse og en smuk udsigt til havet. For kolde forfriskninger i løbet af dagen, kan I søge i baren. I det nærliggende sportscenter Porto Sole, kan I spille blandt andet bordtennis eller minigolf.

Strand og omegn

Strand og omegn

Feriestedet ligger lige ud til havet i Vrsar, så I blot skal gå 3 minutter for at kunne tage en dukkert i det krystalklare vand, eller gå en tur langs strandpromenaden. Det er også muligt at leje en cykel på Belvedere, hvis I vil ud og udforske området omkring. Kun 800 meter derfra ligger lystbådehavnen i Vrsar, hvor der ligger hyggelige fiskerestauranter. Andre kroatiske byer i Istrien kan også nås herfra. Porec ligger 11 km fra ejendommen, mens der er 28 km til Rovinj.