Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Benidorm Levante

Top faciliteter
Strand
,
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Bar
Top faciliteter
Strand
,
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Bar

Benidorm Levante - lækre lejligheder nær strand og shop

Benidorm Levante er en flot ejendom, som ligger lige ud til et flot grønt område. Lejlighederne er rummelige og er udstyret med en møbleret altan, så man kan nyde udsigten. I Benidorms centrum kan man finde en masse butikker og barer, og centrum ligger altså blot 500 m fra Benidorm Levante. Derudover kan man også finde den lokale sandstrand 500 m væk. Ønsker man ikke sand mellem tæerne, kan man passende hoppe i ejendommens pool og køle af i stedet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand, 800 m
Pool
Klorvand
Bar/Restaurant
600 m
600 m
Andre faciliteter
500 m
Inkl. på hele feriestedet
Aktiviteter ved strand
800 m
Butikker
600 m
Generelt
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Sport
Tæt på feriestedet, 3 km
Sportsfaciliteter
Inkl.
18-hullers bane - mod betaling, 5 km, 18-hullers bane - mod betaling, 18 km, 9- hullers bane - mod betaling, 25 km

Benidorm Levante - Lejligheder nær vand og by

Benidorm Levante - Lejligheder med værdi

Benidorm Levante - Lejligheder med værdi

Lejlighederne har alt det man skal bruge: Fuldt udstyret køkken, fladskærms-tv, en åben stue med altan og behagelige soveværelser. Benidorm Levante tilbyder 24-timers reception og man kan udnytte deres tourdesk til at få set de mange spændende ting Spanien har at byde på. Benidorm Levante har en lækker pool, og hvis ejendommen ikke er nok, ligger der et utal af spændende muligheder lige uden for din dør.

Mad og barer

Mad og barer

Da lejlighederne har et fuldt udstyret køkken, er der rig mulighed for at lave lige det mad man lyster. Man kan således hoppe ned i det lokale supermarked, som ligger lige i nærheden og handle ind. Hvis man ikke gider kokkerere, så kan man udnytte Benidorms mange restauranter og slutte aftenen af på en af de ligeledes mange barer med en kold øl, drink eller sodavand.
Bademuligheder

Bademuligheder

Ønsker du at køle af under solens hede i Spanien, er der fine muligheder for det. Benidorm Levante har en dejligt pool til sine gæster, hvor man kan få sig en dukkert. Hvis man vil have et lidt blødere underlag, kan man passende gå 500 korte meter ned til sandstranden i Benidorm og smide håndklædet der. Der er dejligt vand og blødt sand og man kan tilmed få sig en kold is eller noget koldt at drikke dernede.

Lidt om området

Lidt om området

Serra Gelada nationalpark ligger lige i nærheden og er helt klart en tur værd. Lige ved nationalparken kan man finde Aqualandia vandpark, hvor man kan bruge en rigtig sjov dag på diverse vandrutsjebaner. Naturen omkring Benidorm er værd at kigge på, så man kan enten tage længere ind i landet og udforske eller nyde kystens friske havluft og strande. Hvis man vil på en dagstur, kan det anbefales at tage til Alicante og nyde byens havn og gamle bygninger.