Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Bergresort Winterberg

Alt det får I:
Sauna
Flot udsigt over bjergene
Masser af aktiviteter i området
5 timers kørsel fra den danske grænse
Top faciliteter
Supermarked
1 km
Top faciliteter
Supermarked
1 km

Velkommen til skøn naturferie

Hver sæson tilbyder Bergresort Winterberg noget specielt. Om sommeren, hvor I bor i lejlighed, er I kun få skridt væk fra naturen, og i vintermånederne kan I være på pisterne på ingen tid. Udforsk det flotte bjerglandskab sammen, tag på vandreture eller hop på en mountainbike. Tag på eventyr og udforsk rebbanerne i træerne. Fra jeres store balkon kan I se meget af landsbyen, og i saunaen kan I slappe helt af og nyde ferien. Læs mere
Læs mere
Luk
Butikker
Supermarked
1 km
Wellness/Spa
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Nærmeste tog station
450 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Mere om Winterberg

Winterberg by

Winterberg by

Winterberg er et stort tysk skisportsområde, som også i stor grad kan nydes om sommeren. Det er en mindre by, hvor I kan handle ind, købe en række souvenirs og tøj fra lokale designere og kendte mærker. Skal I shoppe tøj anbefales de små butikker som Franz Rupprath eller Bessmann Trachtenwelt, men hvis I har lyst til at storshoppe, er det værd at besøge RockOn Outlet Winterberg. 

Aktiviteter omkring Winterberg

Aktiviteter omkring Winterberg

Winterberg byder på et hav af forskellige muligheder i ferien. Vi kan anbefale en tur i sommerrodelbahen, hvor I får masser af vind i håret på vej ned ad bakken. Det er sjovt for hele familien.

I oplevelsesparken er der desuden tree top climbing, klatring, mulighed for at leje segways og meget meget mere. I det hele taget er der masser af aktivitetsmuligheder i byen. Winterberg er kendt for sine MTB baner og tilbyder niveauer for alle. Det er muligt at leje cykler og sikkerhedsudstyr på stedet.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Området er kendt for sine traditionelle lokale pølser. I kan finde velkendte pøler med oksekød eller svinekød. Der er endda pølser lavet af rå hakket kød uden behov for at stege eller koge. 

Winterberg er populær blandt turister fra hele Europa. Byen byder på mange lokale restauranter, hvor I  kan finde retter fra ethvert køkken. Vil I udforske Tysklands kulinariske traditioner, så skal I gå på en af de små restauranter i byen. Der er mange af dem som bl.a. Landfein-Genusswirtschaft, hvor vinudvalget er enormt, eller Bennys Kartoffelkiste. Husk at reservere et bord på forhånd, for restauranterne er populære. Hvis I er fan af vegetarisk mad, er det værd at besøge Blackwater Irish Pub.

Seværdigheder omkring Winterberg

Seværdigheder omkring Winterberg

Ønsker I at opleve lidt kultur, så kan vi anbefale et besøg på Warsteiner bryggeriet, som ligger i Warstein, hvor der har været brygget øl siden 1753. Der er mulighed for guidet ture, som giver indsigt i produktionen og viser bryggeriets historie.

Omkring Winterberg ligger SalzGrotte Winterberg, som er et wellness, hvor man sidder i saltgrotten og indånder den rene ioniserede luft. Cistercienser klostret i Walkenried er et smukt gammel kloster, der også fungerer som et museum, og er bestemt et besøg værd.