Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Bergresort Winterberg

Alt det får I:
Flot udsigt over bjergene
5 timers kørsel fra den danske grænse
Masser af aktiviteter i området
Sauna
Top faciliteter
Supermarked
1 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top faciliteter
Supermarked
1 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til skøn naturferie

Hver sæson tilbyder Bergresort Winterberg noget specielt. Om sommeren, hvor I bor i lejlighed, er I kun få skridt væk fra naturen, og i vintermånederne kan I være på skråningen på ingen tid. Udforsk det flotte bjerglandskab sammen, tag på vandreture eller mountainbike. Tag på eventyr og udforsk rebbanerne i træerne. Fra jeres store balkon kan I se meget af landsbyen, og i saunaen kan I helt slappe af og nyde ferien. Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Wellness/Spa
Sauna
Omgivelser
Nærmeste tog station
450 m
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Butikker
Supermarked
1 km

Mere om Winterberg

Winterberg by

Winterberg by

Winterberg er et stort tysk skisportsområde, som også i stor grad kan nydes om sommeren. Det er dog en lille by. Så I kan handle ind, købe en række souvenirs og tøj fra lokale designere og fra mange kendte mærker. Skal I shoppe tøj anbefales de små butikker som Franz Rupprath eller Bessmann Trachtenwelt. Hvis I har lyst til at storshoppe, er det værd at besøge RockOn Outlet Winterberg. 

 Vær for eksempel opmærksom på de traditionelle lokale pølser. Deres valg er stort i byen. I kan finde velkendte oksekød eller svinekød og fyldte pølser. Der er endda pølser lavet af rå hakket kød uden behov for at stege eller koge. 

Winterberg er populær blandt turister fra hele Europa. Så vær ikke overrasket over overflod af lokale restauranter. I kan finde retter fra ethvert verdens køkken her. Det kan være italiensk pizza eller japanske ruller. Vil I udforske Tysklands kulinariske traditioner? Så skal I gå på en af de små restauranter i byen. Der er mange af dem som Landfein-Genusswirtschaft, hvor vinudvalget er enormt, eller Bennys Kartoffelkiste. Denne restaurant tilbyder udover tyske retter middelhavsretter. Husk at reservere et bord på forhånd. Hvis I er fan af vegetarisk mad, er det værd at besøge Blackwater Irish Pub.

Aktiviteter omkring Winterberg

Aktiviteter omkring Winterberg

Winterberg byder på et hav af forskellige muligheder i ferien. Vi kan anbefale en tur i sommerrodelbahen, hvor det går med luft i håret ned ad bakken. Det er sjovt og for hele familien.

I oplevelsesparken er der desuden tree top climbing, klatring, mulighed for at leje segways og meget meget mere.

I det hele taget er der masser af aktivitets muligheder i byen. Winterberg er kendt for sine MTB baner og tilbyder niveauer for alle. Det er muligt at leje cykler og sikkerhedsudstyr på stedet.

Seværdigheder omkring Winterberg

Seværdigheder omkring Winterberg

Ønsker I at opleve lidt kultur, så kan vi anbefale et besøg på Warsteiner bryggeriet, som ligger i Warstein, hvor der har været brygget øl siden 1753. Der er mulighed for guidet ture, som giver indsigt i produktionen og viser stedet historie.

Omkring Winterberg ligger SalzGrotte Winterberg, som er et wellness, hvor man sidder i saltgrotten og indånder den rene ioniserede luft, som har positiv indvirkning på f.eks. bronkitis, astmas etc.

Cistercienser klostret i Walkenried er et smukt gammel kloster, som også er et museum er bestemt et besøg værd.