Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Strand
Sten, 500 m
Udendørs pool
Restaurant
2 km
Supermarked
2 km
Top faciliteter
Strand
Sten, 500 m
Udendørs pool
Restaurant
2 km
Supermarked
2 km

Blandt marker og natur

Velkommen til Boesvang - det rigtige sted at bo, når Bornholm skal opleves. I bor højt i landskabet og har grønne områder lige uden for døren. Der er fantastisk havudsigt fra ferieboligen! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Sten, 500 m
Pool
Udendørs pool
June - September
Bar/Restaurant
Restaurant
2 km
Omgivelser
Nærmeste bus station
350 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Bornholm, 2.8 km
Nærmeste by
Allinge, 2 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Grill tilladt
Butikker
Supermarked
2 km

Praktisk information

OBS! ØresundsBro-RABAT: Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Boesvang

Om Boesvang

Om Boesvang

Et par kilometer øst for den nordbornholmske by, Allinge ligger Boesvang med sine hyggelige små ferielejligheder i de hvidmalede rækkehuse blandt marker. Feriestedet er placeret højt i landskabet og dermed flot over havet med fin havudsigt, hvor I blandt andet kan se hele vejen ned ad kysten mod Gudhjem. Læs mere om Boesvangs mange faciliteter her på hjemmesiden. I kan kontakte os på telefon 70 15 41 41, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Ferieboligerne

Ferieboligerne

Ferieboligerne er godt indrettet, og I finder de fornødne faciliteter for at gøre ferien så afslappet som muligt. Ferieboligerne blev renoveret i år 2005, og står stadig i fin stand. Der er store friarealer med græsplæner, og der hører en fælles udendørs pool til stedet. Lige ved indkørslen til Boesvang er der både cykelsti og busholdeplads.

På Boesvang får I meget for pengene – når man tager den yderst rimelige pris i betragtning. Vi gør opmærksom på, at de to sengepladser i boligtypen med hems er madrasser på gulvet.

I området

I området

Byen Allinge med butikker, restauranter og røgerier ligger 1 kilometer fra feriestedet, og det er også her, I finde en flot sandstrand, som hele familien vil elske at tilbringe de solrige timer på. Tag på ture rundt på øen og oplev både Gudhjem, Hammershus, rundkirker og alt det andet, som øen har at tilbyde. 

Friferie.dk tilbyder færgebilletter til pakkepris

Friferie.dk tilbyder færgebilletter til pakkepris

Hvordan kommer I bedst og billigst til Bornholm? Book hos Friferie.dk og få bil-billetten over Østersøen med til pakkepris. Så bliver det ikke nemmere - eller billigere.

Ring til os og bestil eller husk at skrive, at I ønsker færge, når I bestiller Boesvang her på siden.