Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
I bor ved byen Cavallino tæt på Venedig
Virkelig flotte og velindrettede lejligheder
Benyt GRATIS alle faciliteter på Camping Village Cavallino
Bo i rolige omgivelser men tæt på alle faciliteter
Top faciliteter
Udendørs pool
800 m
Strand
Sand, 300 m
Særskilt børnepool
800 m
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg, 800 m
Legeplads
800 m
Top faciliteter
Udendørs pool
800 m
Strand
Sand, 300 m
Særskilt børnepool
800 m
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg, 800 m
Legeplads
800 m

Ca’ Del Pioppo – Fordyb jer i den venetianske ro

Tæt på Venedig finder I Ca’ Del Pioppo, som kan sikre jer et utrolig behageligt og luksuriøst ferieophold. I kan med fordel reservere jer ind på første række i disse smukke omgivelser, hvor naturen har gjort sit bedste for at forbløffe jer med blå himmel og grøn natur. Med et ophold i jeres helt egen private, italienske villa får I oplevelsen af det idylliske landliv, mens I har kort gåafstand til mange spændende oplevelser. Beliggenheden af Ca’ Del Pioppo er i landlige omgivelser med naturen og havet som nabo. Hvis I skulle få lyst til det, tager det ikke lang tid i hverken bil eller båd, før I kan være i den smukke by Venedig og opleve den smukke italienske kultur på tæt hold. I hjertet af denne venetianske lagune finder I en ro i en fredfyldt, men stadig moderne luksus-ferielejlighed, hvor hele familien kan nyde den rolige atmosfære. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 300 m
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Pool
Udendørs pool
800 m
Særskilt børnepool
800 m
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 800 m
For børn
Legeplads
800 m
Generelt
Nærmeste by
Cavallino, 500 m
Parkering
Ved siden af boligen
Tørretumbler
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Beachvolley
Sportsfaciliteter
Bordtennis
800 m
Fodbold
Underholdning
Animation
800 m

Velkommen til Ca' Del Pioppo!

Oplev Venedigs mange rigdomme

Oplev Venedigs mange rigdomme

Ca’ Del Pioppo ligger meget centralt i den venetianske lagune, så I har ikke langt til byen Venedig, hvad end I vælger at køre eller sejle dertil. Det kan klart anbefales at sejle til Venedig for at få den helt rette oplevelse af byen, idet I ser alle sider af den smukke arkitektur. Det er byen, der forener et smukt land med de salte vande, som tilsammen har skabt et stykke af den italienske historie.

Fra jeres luksuslejlighed i Ca’ Del Pioppo tager det jer kun en lille halv time med båd, før I ankommer til Venedig ved Markuspladsen. Her kan I suge den italienske kultur til jer. Det er en by, som har masser af charme, og som er bedst at opleve i sit helt eget tempo. Med et ophold i Ca’ Del Pioppo har I den klare fordel, at I selv sætter tempoet for, hvor meget I vil opleve på en dag i Venedig. I kan spadsere i de mange små gyder, spise frokost med udsigt til de mange små kanaler, opleve fortryllelsen i en af de romantiske gondoler. Alt sammen inden I vender tilbage til freden, som kun Ca’ Del Pioppo kan tilbyde jer, hvor støjen fra de mange turister ikke kan nå jer.

Dyk ned i det italienske cuisine

Dyk ned i det italienske cuisine

I kan ikke tage til Italien uden at prøve mindst en af de mange lækre lokale retter. I gåafstand til Ca’ Del Pioppo finder I en ægte gourmetrestaurant, hvor de lokale kokke ikke er bange for at blande gamle traditioner med nye. For ingen kan tage til Venedig eller Italien uden at skulle prøve det italienske cuisine. Her vil I blive forført af smage og lokalt dyrkede vine, som tilsammen vil overraske jer og minde jer om, at denne ferie i Ca’ Del Pioppo er en, I sent vil glemme.