Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Skønt beliggende feriested i grønne omgivelser
Dejlige ferielejligheder for hele familien
Kun 800 m fra stranden
Beliggende i Cannes Mandelieu
Top faciliteter
Strand
Sand, 800 m
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
Nej, 1.5 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Bar
Top faciliteter
Strand
Sand, 800 m
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
Nej, 1.5 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Bar

Velkommen til det dejlige Cannes Mandelieu

Beliggende i Cannes Mandelieu ca 10 km fra centrum af Cannes - finder I Les Rives de Cannes Mandelieu. Feriestedet ligger kun 800 m fra stranden - som kan nåes til fods langs floden. Skulle I ønske at boltre jer i poolen - er der også rig mulighed for dette. Cannes Mandelieu tilbyder sine gæster et dejligt stort poolområde på 400 m2. I kan tilberede jeres mad i jeres ferielejlighed - men ønsker I at spise ude - kan I nemt og bekvemt besøge restauranten på feriestedet "La Riviere". Cannes ligger super godt i forhold til udflugter - så en tur til Monaco er oplagt. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Strand
Sand, 800 m
Pool
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Andre faciliteter
Legeplads
Hæveautomat
Tæt på
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Fodbold
Basketball
Bordtennis
Volleyball
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Spa behandlinger
Mod betaling
Generelt
Nærmeste by
Cannes
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Nærmeste lufthavn
Nice, 30 km
Butikker
Bager
1.5 km
Supermarked
Nej, 1.5 km
Underholdning
Sprog
Fransk, Tysk, Engelsk

Skønt beliggende kun 800 m fra stranden i Cannes - Cannes Mandelieu tilbyder desuden et 400 m2 stor poolområde

Alt om Les Rives de Cannes Mandelieu

Alt om Les Rives de Cannes Mandelieu

Les Rives de Cannes Mandelieu skiller sig ud for sin udsøgte beliggenhed - feriestedet er placeret på en dejlig halvø tæt på floden, Siagne. I kan ankomme til feriestedet i bil, men derudover er det muligt at komme til og fra Les Rives de Cannes Mandelieu med båd, hvis man ønsker. De rolige og varme omgivelser danner ramme om en afslappende ferie, hvor tid let kan glemmes. Skal pulsen op, så har I mulighed for at benytte feriestedets fitnessrum og har I brug for en dejligt dukkert efter, findes der en udendørs pool på stedet. 

Kontakt Friferies erfarne rejserådgivere på tlf. 70154141 eller book online. Friferie sidder altid klar til at besvare jeres spørgsmål og give jer råd med på vejen til jeres ferie på Les Rives de Cannes Mandelieu. 


Poolområde og strand

Poolområde og strand

Les Rives de Cannes Mandelieu byder jer velkommen til en 400 m2 stor pool, hvor der er plads til både børn og voksne. Poolen er opvarmet fra april til november og har kan I boltre jer i mange timer. Når I bliver trætte af det, kan I lægge benene op på solsengene og nyde solens stråler, mens I kobler af. Bliver solen for skarp, så står parasollerne klar til at give jer skygge. Ønsker I at tage en dukkert i det friske hav, så skal I kun bevæge jer 800 m ned langs floden for at finde en strand. 

Restauranter og området

Restauranter og området

Ønsker I at spise ude, skal I ikke bevæge jer langt, for på Les Rives de Cannes Mandelieu findes restauranten "La Riviere". Restauranten tilbyder jer forskellige, lækre specialiteter fra Provence, som I kan nyde på en overdækket terrasse. Skulle I få lyst til at  tilberede jeres egen mad er det muligt at gøre i lejlighederne, hvor I selv kan bestemme menuen. Er lysten til at begive jer ud på en tur, bør I overveje en tur til Cannes, som kun ligger ca. 10 km fra feriestedet. Her kan I shoppe, besøge attraktioner og nyde en kold drink og noget lækkert mad. Turen kan også gå til badebyen Mandelieu og dens lystbådhavn. 

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

På Les Rives de Cannes Mandelieu kan tiden let passere - her findes forskellige aktiviteter, som kan underholde både børn og voksne. Børnene kan boltre sig på feriestedets legeplads og multisportsbane, hvor der kan spilles basketball, fodbold eller hvad der lyster.  Les Rives de Cannes Mandelieu byder desuden på et spa-område, hvor det bl.a. er muligt at få massage.