Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Velkommen til Mandelieu-La-Napoule
Lækre moderne ferieboliger med udsigt over marinaen!
Aktiv ferie ved, på eller under vandet!
Skøn pool i Carré Marines egen have
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
100 m
Supermarked
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
100 m
Supermarked
Legeplads

Carré Marine – skønne omgivelser direkte ned til vandet

Hvis I leder efter en skøn ferie med stor swimmingpool og mulighed for at tage til vandet, har I fundet det helt rigtige sted. Carré Marine er nemlig et feriested med udsigt ud over den flotte marina. I behøver ikke have jeres egen båd med. I kan i stedet nyde udsigten ud over vandet og de andre både. Carré Marine ligger i udkanten af storbyen Cannes, som giver jer rig mulighed for at nyde feriestedets rolige omgivelser eller tage på udflugt til Cannes og opleve både fransk kultur, kunst og historie. Skulle I få brug for ekstra underholdning, har Cannes en masse at byde på. Ellers er det bare at læne sig tilbage i poolområdet eller nyde den bagende sol i sandet på stranden. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 500 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
500 m
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste by
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til Carré Marine!

Solstrande og lækker pool

Solstrande og lækker pool

Hos Carré Marine skal I ikke kigge langt efter vand. Feriestedet har deres helt egen pool, der kan benyttes frit af alle gæster. Her kan hele familien slappe af og nyde solen, samtidig med at I kan blive kølet ned, når der er brug for det. I poolområdet finder I også en mindre swimmingpool, der egner sig til børnene.

Kigger I efter andet end det vand, der er i poolen, skal I ikke lede længe. Først og fremmest har I udsigt ud over den flotte marina. Her kan I selvfølgelig også selv lægge til, hvis I kommer med båd. Dernæst er badestrandene er lige om hjørnet. I skal kun bevæge jer få minutter uden for feriestedet for at komme til en flot badestrand.

Gode spisemuligheder ved Carré Marine

Gode spisemuligheder ved Carré Marine

Der er masser af muligheder, når det kommer til spisning, både middag og aften. Marinaen er nemlig et populært sted for restauranter, hvilket selvfølgelig giver jer mulighed for at få franske retter uden at skulle gå særlig langt.

Her vil I også kunne finde butikker, hvor I selv kan købe mad, drikke og råvarer, hvis I en af dagene hellere vil lave maden hjemme i ferieboligen. Ellers så prøv at tage på restauranten Le Grill de Mourachonne, som er en familievenlig restaurant, der serverer retter for alle.

Besøg området omkring Carré Marine

Besøg området omkring Carré Marine

Skal I på opdagelsesrejse i det franske? Så er der masser at se og give sig til omkring Carré Marine. I kan vælge at gå på opdagelse i den franske natur med de mange sti- og vandresystemer, der ligger i området. Frankrig har en fantastisk natur, der er værd at opleve.

Ellers kan I tage forbi Monaco, der er en fantastisk by med masser af historie. Det er muligt at besøge byen med båd, så I ikke skal bekymre jer om trafikken. Havnen er også en unik seværdighed, så I sparer ikke kun tiden på trafik, men I får også en oplevelse ud over det sædvanlige. Ellers er det bare at opleve byens gader og stræder og måske få en frokost eller drink på en af de mange caféer og restauranter i byen.