Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Elegante ferielejligheder
Direkte til stranden
Naturskønne omgivelser
Balkon med søudsigt
Top faciliteter
Strand
Direkte - græs
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
Bar
Top faciliteter
Strand
Direkte - græs
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
Bar

Lige ud til Maggioresøen

Dette feriested ligger i smukke grønne omgivelser i Oggebbio ved Maggioresøen. Ferielejlighederne er store og lyse og elegant indrettet. De har desuden balkon med udsigt ud over søen. Casa e Vela ligger direkte ud til stranden, hvor der er liggestole og parasoller. Taget af ferielejlighederne er lavet til en solterrasse, hvor man kan nyde varmen og solens stråler. I højsæsonen har en udendørs restaurant og bar åbent til både morgen, middag og aften. Book online her på siden, eller kontakt os på telefon 7015 4141, hvis du har flere spørgsmål. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Direkte - græs
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Solterrasse eller grønt område
Græs
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Diskotek
10 km
Pizzaria
750 m
Snack bar
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Aktiviteter ved strand
Dykning
Udlejning af sejlbåde
Vandski
Generelt
Grill tilladt
Fælles grillplads
Leje af værdiboks
Nærmeste bus station
200 m
Nærmeste lufthavn
Milano Malpensa, 76 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Mountain bikes
Udlejning af kanoer

Velkommen til Casa e Vela

Læs mere om Casa e Vela

Læs mere om Casa e Vela

Casa e Vela har en dejlig placering i grønne omgivelser og ligger lige ud til Maggioresøen. Stranden er lavet til en plæne, hvor der er solsenge og parasoller. På toppen af ferielejlighederne finder I en solterrasse, hvor I kan slappe fuldstændig af og blot nyde varmen og den smukke udsigt. Ferielejlighederne er udstyret med en dejlig balkon, så I hver morgen vågner op til en smuk panoramisk udsigt ud over Maggioresøen.

Faciliteter på Casa e Vela

Faciliteter på Casa e Vela

I højsæsonen, der løber fra april til september, har feriestedets egen restaurant og bar åbent. Her kan I både få morgenmad, frokost og aftensmad, som eksempelvis kan nydes på den store solterrasse. Herfra får I også den skønneste udsigt til Maggiore-søen og bjergene omkring. Feriestedet Casa e Vela har et lille minimarked, hvor I kan finde vin og italienske produkter, som I kan tage med hjem og nyde i egen ferielejlighed.

Aktiviteter i området

Aktiviteter i området

Fra søen er der mulighed for at leje motorbåde, vandscootere, vandcykler og kanoer. Området er specielt også godt til forskellige aktiviteter på land og i vand. Det indebærer sejllads, windsurfing, trekking, vandreturer og cykelturer. Alt afhængigt af hvordan I vil udforske Maggioresøen og området omkring. Lige ude foran Casa e Vela kan I tage de lokale busser, som eksempelvis kan få jer ind til byen Cannero Riviera, der ligger 3 km derfra.