Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Direkte - græs
Restaurant
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
Pizzaria
750 m
Top Faciliteter
Strand
Direkte - græs
Restaurant
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
Pizzaria
750 m

Lige ud til Maggioresøen

Dette feriested ligger i smukke grønne omgivelser i Oggebbio ved Maggioresøen. Ferielejlighederne er store og lyse og elegant indrettet. De har desuden balkon med udsigt ud over søen. Casa e Vela ligger direkte ud til stranden, hvor der er liggestole og parasoller. Taget af ferielejlighederne er lavet til en solterrasse, hvor man kan nyde varmen og solens stråler. I højsæsonen har en udendørs restaurant og bar åbent til både morgen, middag og aften. Book online her på siden, eller kontakt os på telefon 7015 4141, hvis du har flere spørgsmål. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Direkte - græs
Pool
Solterrasse eller grønt område
Græs
Bar/Restaurant
Bar
Snack bar
Pizzaria
750 m
Restaurant
Andre faciliteter
Leje af værdiboks
Cykeludlejning
Mountain bikes
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
Grill tilladt
Fælles grillplads
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Nærmeste lufthavn
Milano Malpensa, 76 km

Velkommen til Casa e Vela

Læs mere om Casa e Vela her..

Læs mere om Casa e Vela her..

Casa e Vela har en dejlig placering i grønne omgivelser og ligger lige ud til Maggioresøen. Stranden er lavet til en plæne, hvor der er solsenge og parasoller. På toppen af ferielejlighederne finder I en solterrasse, hvor I kan slappe fuldstændig af og blot nyde varmen og den smukke udsigt. Ferielejlighederne er udstyret med en dejlig balkon, så I hver morgen vågner op til en smuk panoramisk udsigt ud over Maggioresøen.

Faciliteter på Casa e Vela

Faciliteter på Casa e Vela

I højsæsonen fra april til september har feriestedets egen restaurant og bar åbent. Her kan I både få morgenmad, frokost og aftensmad, som eksempelvis kan nydes på den store solterrasse. Casa e Vela har et lille minimarked, hvor I kan finde vin og italienske produkter, som I kan tage med hjem og nyde i egen ferielejlighed.

Aktiviteter i området

Aktiviteter i området

Fra søen er der mulighed for at leje motorbåde, vandscootere, vandcykler og kanoer. Området er specielt også godt til forskellige aktiviteter på land og i vand. Det indebærer sejllads, windsurfing, trekking, vandreturer og cykelturer. Alt afhængigt af hvordan I vil udforske Maggioresøen og området omkring. Lige ude foran Casa e Vela kan I tage de lokale busser, som eksempelvis kan få jer ind til byen Cannero Riviera, der ligger 3 km derfra.