Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Casa Maremma

Alt det får I:
Hyggelige feriehuse
Pool og børnebassin
Sportsaktiviteter
Spændende udflugter
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 9 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
3 km
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 9 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
3 km
Legeplads

Skønt feriested midt i smuk og charmerende natur

Casa Maremma ligger i hjertet af Maremma og i tæt kontakt med naturen, kun få kilometer fra Follonica bugten. Der er to svømmebassiner, hvor én af disse er en børnepool, samt en jacuzzi. Feriestedet har også bar og restaurant, to tennisbaner og en 5-mandsfodbold-baner, to basketball-baner, beach-volley samt en legeplads til børnene og bordtennis. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 9 km
Afstand strand & type
5-10km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
3 km
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste lufthavn
Firenze Amerigo Vespucci, 171 km, Rom Fiumicino, 205 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Mod betaling

Velkommen til Casa Maremma

Ferielejlighederne på Casa Maremma

Ferielejlighederne på Casa Maremma

De hyggelige feriehuse på dette feriested er lyse og rummelige med en behagelig opholdsstue med spiseområde. Der er både aircondition, tv, og et fint køkken med komfur og kaffemaskine. Alle feriehuse er med egen privat terrasse med havemøbler. Et dejligt hjem for en rolig og afslappende ferie med familien.

Book online her på siden, eller kontakt vore erfarne feriekonsulenter telefonisk på 7015 4141, hvis du har spørgsmål du mangler svar på.

Faciliteter på Casa Maremma

Faciliteter på Casa Maremma

Casa Maremma har en lang række skønne faciliteter som I kan benytte jer af under jeres ophold. Feriestedet har to svømmebassiner, hvoraf det ene af dem er en børnepool. I poolområdet er der også en solterrasse med liggestole og parasoller, hvor I kan slappe af. Der er også flere forskellige sports-aktiviteter at give sig til. I finder blandt andet to tennisbaner, en fodboldbane, bordtennisbord og en legeplads til de mindste. Når sulten eller tørsten melder sig, kan I blot søge hen i restauranten og baren, hvor der altid bliver serveret lækkerier i en kombination af toscanske og internationale retter.

Strand og oplevelser omkring

Strand og oplevelser omkring

Kun 9 km fra Casa Maremma ligger Follonica bugten, hvor I kan beundre og nyde de spektakulære strande i Calaviolina, Cala Martina og havnen i Puntone. Rundt omkring feriestedet kan I nyde de smukke vinmarker i Monteregio di Massa Marittima, hvor der også er mulighed for at besøge de forskellige vingårde. Kun 5 minutters kørsel fra Casa Maremma ligger den middelalderlige by Scarlino, hvorfra der er gode forbindelser til både Firenze og Pisa.