Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Friluftsaktiviteter og attraktioner i området
Bo i rolige og grønne omgivelser
Fri adgang til gode nærliggende faciliteter
Mindre feriested med skøn udsigt
Top faciliteter
Indendørs pool
3 km
Legeplads
Wellness-område
Top faciliteter
Indendørs pool
3 km
Legeplads
Wellness-område

Bo i rolige og grønne omgivelser i Alperne

Chalet Matin er det perfekte sted hvis I gerne vil bo i rolige og grønne omgivelser midt i de Østrigske Alper. På det lille feriested er der en skøn udsigt over landskabet og I bor I i komfortable og rummelige ferieboliger med direkte adgang til naturen. Under opholdet har I fri adgang til faciliteterne på det nærliggende feriested Brandnertal, herunder indendørs pool og sauna. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
3 km
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
3 km
Miniklub
3 km
Wellness/Spa
Wellness-område
Sauna
3 km
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 28
Parkering
WIFI
Sport
Ridning
Tæt på feriestedet
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
3 km

Velkommen til Chalet Martin

Bo på det lille og hyggelige Chalet Martin

Bo på det lille og hyggelige Chalet Martin

Hvis I trænger til fred og ro i grønne omgivelser på jeres ferie, så er feriestedet Chalet Martin i den lille østrigske landsby Bürserberg, det oplagte valg for jer.  Hér kan I læne jer tilbage og nyde den friske bjergluft samt udsigten over Alperne. På det lille feriested er der ialt 28 komfortable og rummelige ferielejligheder. Alle ferielejlighederne indeholder en kombineret opholds- og spisestue, køkken eller køkkenniche samt en møbleret altan eller terrasse, hvor I kan nyde landskabet.

Udforsk de østrigske Alper til fods eller på cykel

Udforsk de østrigske Alper til fods eller på cykel

Udenfor jeres feriebolig på Chalet Martin, venter der jer en verden af naturoplevelser fods eller på cykel samt mountainbike. I kan nemlig tage på vandretur og opleve den storslåede natur blandt dramatiske bjerge, grønne dale og autentiske landsbyer i de østrigske Alper. Blot 3 km fra Chalet Martin finder I også Brandnertal Bikepark, som byder på udfordrende mountainbike-ruter for både begyndere og øvede. Hvis I gerne vil opleve områdets andre attraktioner, kan I bl.a. tage til vandlandet Val Blu i Bludenz eller klatreparken Climbing Park Brandnertal i Brand.      

Fri adgang til pool og faciliteter på nærliggende feriested

Fri adgang til pool og faciliteter på nærliggende feriested

Under opholdet på Chalet Martin, har I fri adgang til faciliteterne på det nærliggende feriested Brandnertal, som ligger ca. 3 km fra Chalet Martin. Dette betyder at I gratis kan benytte jer af den skønne indendørs swimmingpool med separat børnebassin samt sauna. Derudover finder I også et bredt udvalg af sportsfaciliteter (f.eks. fodbold, tennis, volleyball samt hockey) samt aktiviteter til børn (bl.a. udendørs- og indendørs legepladser og miniklub for de mindste)      

Spisesteder i området samt dagligvare-service

Spisesteder i området samt dagligvare-service

Tæt på feriestedet Chalet Martin, i byerne Bürsberg og Brand, finder I et fint udvalg af restauranter hvor I kan nyde lækre retter og østrigske specialiteter til frokost eller aftensmad. Og hvis I hellere vil spise hjemme i jeres egen ferielejlighed, så er der mulighed for dagligvare-service samt bestilling af friskbagt morgenbrød, som leveres direkte til jeres egen feriebolig - så bliver det ikke nemmere at nyde ferien!