Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Strand
Direkte - græs
Restaurant
Supermarked
2 km
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Strand
Direkte - græs
Restaurant
Supermarked
2 km
Legeplads
Bar

Velkommen til Club Tihany

Hvis I ønsker forkælelse på ferien, skal I holde den på den charmerende halvø Tihany. Tihany ligger på nordsiden af Balatonsøen. I kan vælge at bo på flotte hotelværelser eller i velholdte bungalows. Club Tihany er ikke billigt, men I får rigelig med valuta for pengene. Der er direkte adgang til Balatonsøen. Udover Baloatonsøens skønne badevand finder I også indendørs pool samt en udendørs børnepool. Der findes 3 restauranter, forskellige barer og snackbarer. I kan også slappe af i Wellness området prøv f.eks saunaen og slap efterfølgende af i hvilke området. Er I til lidt flere aktiviteter kan I tage en tur ud på vandet på et surfbræt. På Club Tihany findes der mange faciliteter - her er et kurcenter og desuden findes bl.a. 7 tennisbaner, bueskydning, squash, keglebaner, bordtennis, billard, cykeludlejning samt et stort aktivitetsprogram (jul.-aug.). Club Tihany er stedet for dem, som virkelig vil have alle muligheder uden at bevæge sig udenfor ferieområdet. Vi kan varmt anbefale et ophold her - også til børnefamilier, da der er minimalt med trafik på området. Det skal nævnes, at det fra Club Tihany er nemt at komme til det charmerende bagland med små landsbyer, vinmarker, flot og frodig natur samt den ægte ungarske Puszta, der bare må opleves. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Direkte - græs
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
2 km
For børn
Legeplads
Wellness/Spa
Hammam
Ferietema
Hotel
Generelt
Hæveautomat
Tæt på
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Sprog
Engelsk, Tysk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Sport
Beachvolley
Sportsfaciliteter
Tennis
Vand aerobics
Underholdning
Animation

Bo i et Kalmar hus tæt på Balaton søen- på Club Tihany

Direkte til Balatonsøen og indendørspool

Direkte til Balatonsøen og indendørspool

Med sin direkte beliggenhed til søen - ligger Club Tihany optimalt for den badeglade familie. Ved søen finder I diverse afslapningsområder samt hyggelige vandaktiviteter. Skulle I ønske at bade I en pool er det også muligt - da Club Tihany tilbyder en dejlig indendørs pool - Poolen er nok mest for jer der vil benytte den til at få motion - da det oftes er baner der svømmes her. På den skønne plæne foran hotellet finder I dog en lille pool - mest til børnene.

Restauranter og cafée

Restauranter og cafée

På Club Tihany er der flere forskellige muligheder for at spise. I kan vælge mellem Old Captain restaurant - som tilbyder et internationalt og ungarnsk køkken. Er I mere til udendørsservering skal I vælge Beach Grill Restaurant - som ligger dejligt ved søen og tilbyder alt fra a la carte til snacks. (Beach Grill Restaurant er kun åben i sommerperioden). Har I mere lyst til en lille snack og en drink kan I vælge mellem Butterfly night club - som er åben aften eller Club Drink Café - som ligger i receptions området.

Området omkring Club Tihany

Området omkring Club Tihany

Når I bor på Club Tihany har et væld af udflugtsmuligheder. I skal selvfølgelig besøge Tihany - hvor I har den skønneste lille kirke med den mest fantastiske udsigt - på Tihany er det også her I finder paprikahuset. Det er her I skal købe paprika med hjem til vinterens simreretter - på torvet skal I spise en ungarnsk gullash. Lige ved siden af Club Tihany kan I sejle over til sydsiden - og opleve feriebyen Siofok - hvor der er et væld af restauranter og caféer. Ikke langt derfra ligger Balatonfüred men dens skønne strandpromenade - men ikke mindst kan anbefales at tage på en arrangeret tur ud på den ungarnske putza - hvor I kan opleve ungarske kozakker med alt dens folklore.

Inkøbsmuligheder og shopping

Inkøbsmuligheder og shopping

I finder indkøbsmuligheder i Balatonfüred - hvor I finder alt fra små til store supermarkeder - men det er også her I finder skønne special butikker - med mange fristende tilbud.

Spa/Wellness område

Spa/Wellness område

Club Tihany tilbyder et dejligt wellness område - Her findes forskellige vandmuligheder - Her er en dejlig pool med udsigt over Balatonsøen - her er Jacuzzis og boblebade. Så er der rig mulighed for at slappe af i vandet. Udover de mange skønne pools finder I også et wellness område som tilbyder sine gæster mange forskellige behandlinger - og det er absolut et besøg værd. Så har mor tiden - så skal hun forkæles her. Behandlinger indgår ikke i prisen - men bestilles og betales på stedet.

Feriebungalowerne på Club Tihany

Feriebungalowerne på Club Tihany

Vælger I at bo i en af bungalowerne på Club Tihany - bor I et lille hyggeligt område. De ligger alle sammen samlet ca. 300 m fra søen. Bungalowerne er af ældre dato - men pænt vedligeholdte. Typen de kalder Atrium - er den bungalow hvor der kan bo op til 5 pers. Atrium Bungalowen har også en lille have med havebæk - Kalmar bungalowen er lidt mindre og ligger side om side  - Kalmar bungalows'ene ligger i lidt kuperet terræn. Alle Kalmar bungalows har en lille terrasse med bord og bænk. I bor i rolige omgivelser uanset om I vælger den ene fremfor den anden.