Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41
Top Faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Direkte - Sand
Restaurant
500 m
Supermarked
500 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
500 m

Comarruga - Lækre ferieboliger et stenkast fra stranden

Comarruga ligger lige ud til stranden. Ejendommen har dog en stor og privat pool til sine beboere. Her kan man flade ud i en solseng og køle af i det behagelige vand. Der er både mulighed for at lave mad i sit eget, fuldt udstyret køkken eller opleve byens lokale restauranter. Comarruga ligger blot 35 km fra Salou og kun en smule længere væk er Barcelona. Så til dem som gerne vil væk på en dagstur, så er der massere af muligheder for at opleve Barcelonas rige kultur og shopping. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Klorvand
Bar/Restaurant
Bar
500 m
Restaurant
500 m
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Butikker
Supermarked
500 m
Strand
Strand
Direkte - Sand
Underholdning
Diskotek
Indgang udefra, 1.5 km
Aktiviteter ved strand
Wind surfing
Sport
Ridning
Tæt på feriestedet
Generelt
Parkering
Parkeringshus - Mod betaling

Ferieboliger - Comarruga

Læs mere om Comarruga

Comarruga - lækre ferieboliger

Comarruga - lækre ferieboliger

Comarruga ligger lige ud til stranden. Ejendommen har dog en stor og privat pool til sine beboere. Her kan man flade ud i en solseng og køle af i det behagelige vand. Der er både mulighed for at lave mad i sit eget, fuldt udstyret køkken eller opleve byens lokale restauranter. Du kan derudover også nyde solen fra nogle af boligernes altaner.

Fra pool til strand

Fra pool til strand

Comarruga byder på en stor og lækker pool, med masser af mulighed for at dase så længe man lyster. Der er behagelige solsenge i solen og i skyggen. Hvis man gerne vil ud og bade i saltvand og kaste sig i sandet, kan man gå det ene minut det tager at komme ud til stranden. Her kan man bade, snorkle, dykke og windsurfe. 
Kulinariske oplevelser

Kulinariske oplevelser

Der er køkken i hver af ferieboligerne, hvor man selv kan udfolde sig kulinarisk. Hvis man ikke selv vil lave mad, så er der diverse restauranter lige i nærheden af Comarruga. Man kan få mange forskellige slags mad, så man skal ikke bekymre sig om ikke at finde noget til ens smag.
Området omkring Comarruga

Området omkring Comarruga

Comarruga ligger hyggeligt placeret og der er masser af kultur og stemning at opleve. Er dette ikke nok, kan man tage en af de nærliggende, større byer. Reus og Sitges ligger ikke mere en 30 km fra Comarruga. Barcelona ligger også indenfor en komfortabel afstand af Comarruga. Her kan man bruge en dag på at se Ramblaen, La Sagrada Familia, Pac Güell og all de mange andre ting, som Barcelona har at tilbyde.