Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Cosmopolitan Resort

Alt det får I:
Flot olympisk pool
Restaurant med bar
Toscanske vinmarker
Oplev Firenze og Pisa
Top faciliteter
Strand
Sand, 1.4 km
Udendørs pool
Klorvand
Restaurant
Supermarked
Medium udvalg, 300 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Bar
Top faciliteter
Strand
Sand, 1.4 km
Udendørs pool
Klorvand
Restaurant
Supermarked
Medium udvalg, 300 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Bar

Feriested med kvalitet i fokus

Cosmopolitan Resort, som ligger i Toscana i Italien, er et nyt, stort feriested med 4 stjerner og fokus på kvalitet! Feriestedet ligger nær en golfklub – faktisk ligger det med direkte adgang fra ferieområdet – og her kan I spille golf til en meget favorabel pris! Feriestedet ligger blot 500 meter fra den nærmeste by, Tirrenia, og der er ligeledes strand lige i nærheden! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Strand
Sand, 1.4 km
Pool
Udendørs pool
Klorvand, May - September
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Andre faciliteter
Cykeludlejning
Vaskemaskine
Mod betaling
Tørretumbler
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Legeplads
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Mod betaling
Golf
Aktiviteter ved strand
Wind surfing
Strand aktiviteter
Beachvolley
Omgivelser
Nærmeste bus station
1.5 km
Generelt
Nærmeste lufthavn
Firenze Amerigo Vespucci, 106 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Butikker
Supermarked
Medium udvalg, 300 m
Underholdning
Sprog
Fransk, Engelsk, Italiensk, Tysk

Velkommen til feriestedet Cosmopolitcan Resort i Toscana

Lækker strand og nærliggende vandland

Lækker strand og nærliggende vandland

Blot små to kilometer fra Cosmopolitan Resort ligger der en fantastisk strand, som bestemt er et besøg værd! Der er en smuk sandstrand, hvor I rigtig kan dase og nyde solen og varmen. På stranden er der parasoller og liggestole (mod betaling), så komforten er helt i top, når der skal arbejdes på feriekuløren! Som centrum i denne lille ”by” af ferielejligheder er der en olympisk pool, som I som gæster frit kan benytte. Alle lejlighederne har desuden udsigt over både poolen og den smukke omkringliggende natur. Desuden ligger der nær feriestedet et lille vandland. Det ligger i byen Tirrenia, og her er der to pools med plads til både store og små, og der er desuden et stort udvalg af vandrutsjebaner til familiens legebørn! Det koster lidt at komme ind i dette vandland, men I er til gengæld sikret mange timers sjov og leg, og familiens børn vil helt sikkert sætte pris på det!

Spisemuligheder på Cosmopolitan Resort

Spisemuligheder på Cosmopolitan Resort

Når I har brugt en dag på stranden, ved den skønne pool eller på golfbanen, er der brug for et godt måltid mad. På Cosmopolitan Resort er der heldigvis også rig mulighed for både at få stillet sulten og slukket tørsten! Her finder I nemlig både en lækker restaurant, som tilbyder alverdens lækre retter af kulinariske oplevelser fra Italien, og en skøn bar, hvor I kan nyde et godt glas vin, en eksotisk drink eller en spændende cocktail.

Indkøbsmuligheder i nærheden

Indkøbsmuligheder i nærheden

Hvis I foretrækker selv at handle ind og tilberede jeres måltider i ferielejligheden, kan I naturligvis også dét! Blot 300 meter fra ferieområdet finder I et supermarked, hvor I kan købe alt det nødvendige til ferien! Hvad end det er fødevarer, ferieudstyr eller andre vigtige elementer til at fuldende jeres ferie på Cosmopolitan Resort. Desuden er der flere forskellige indkøbsmuligheder i den nærliggende by, Tirrenia.

Lidt om området

Lidt om området

Toscana er et smukt område i Italien, som blandt andet er kendt for sin skønne natur! Der er desuden nogle fantastiske gamle middelalderborge i nærheden, samt en rig vinkultur! Tirrenia er en hyggelig badeby, hvor der er flere forskellige caféer og restauranter med en unik atmosfære, som desuden er et godt udgangspunkt til udflugter. For eksempel er der blot 25 minutters kørsel til Pisa, hvor I kan se det famøse skæve tårn, og der er desuden under halvanden times kørsel til Firenze. Der er altså rig mulighed for at være kulturelle og opleve nogle af Italiens mest kendte byer, samtidig med at I kan nyde strand, sol og golfmulighederne lige uden for ferielejlighedens dør! Der er lidt for en hver smag, og ferien til Cosmopolitan Resort i Toscana bliver uden tvivl et hit! Ring på 70 15 41 41, hvis du vil høre mere!