Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
50 meter til stranden
Poolområde på feriestedet
Besøg den hyggelige by Jesolo
Tag på udflugt til badeland og akvarium
Top Faciliteter
Strand
Sand, 50 m
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
50 m
WIFI
Bar
Top Faciliteter
Strand
Sand, 50 m
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
50 m
WIFI
Bar

Velkommen til Costa del Sol

Strand, pool og afslapning - Ferielejlighederne Costa del Sol giver jer en god base for en afslappende ferie ved den italienske Adriaterhavskyst. Ferielejlighederne har god beliggenhed både tæt på strand, indkøb og by, og i området finder I mange spændende seværdigheder, hyggelige spisesteder og meget mere. Book jeres ferie nu og glæd jer til denne perle ved den italienske kyst. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 50 m
Pool
Solarium
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Bar
Is bar
100 m
Restaurant
50 m
Andre faciliteter
WIFI
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 50 km
Nærmeste by
Lido di Jesolo, 3.5 km

Costa del Sol ferielejligheder

Ferielejlighederne Costa del Sol

Ferielejlighederne Costa del Sol

Ferielejlighederne Costa del Sol ligger centralt i byen Jesolo i strandkanten ud til Adriaterhavet. Her kan I komme på ferie med gode bademuligheder, mange oplevelser og spændende byer. Både store og små vil elske området omkring Jesolo, den skønne strand og de mange hyggelige aftentimer i den lille by. Lyder dette feriested som noget for jer og vil I gerne have mere information, kan I kigge videre her på hjemmesiden eller kontakte os på telefon 70 15 41 41.

Information om Costa del Sol

Information om Costa del Sol

Ferielejlighederne vender ud mod havet, og nogle af ferielejlighederne har altaner med havudsigt. Ferielejlighedernes omgivelser indbyder til afslapning, og I kan nyde ferien lige som I vil, da I med en ferielejlighed kan holde ferie efter jeres egne behov. Fra poolområdet kan I købe drikkelse i baren, og hvis I skal handle ind til madlavning i ferielejlighedernes eget køkken, ligger der et supermarked 50 meter fra ferielejlighederne. 

Strand og pool

Strand og pool

Kun 50 meter fra ferielejlighederne ligger en skøn strand, og feriestedet har tilknyttet en privat strand, som I kan benytte. Strandene ved Adriaterhavet er brede, gyldne og har dejligt badevand, og her kan I nyde livet og slappe af i mange timer. Tæt på stranden ligger også supermarked og restauranter, som I kan tage til, når sulten melder sig eller for at slukke tørsten. Feriestedet har desuden eget poolområde, hvor I kan slappe af i en liggestol eller hoppe i poolen tæt på ferielejligheden. 

Oplevelser, byer og udflugtsmål

Oplevelser, byer og udflugtsmål

I centrum af  Lido di Jesolo i nærheden af Piazza Torino kan I gå en tur på den besøgsværdige gågade, med et hav af butikker. Om aftenen bliver gaden lukket for biler og bliver magisk og hyggelige med gode restauranter og hyggelige cafeer. Besøg badelandet Aqualandia, hvor vandhundene kan slå sig løs, eller tag en tur i akvariet Sealife og dyk under vandets overflade til flotte fisk. Vil I på en længere tur kan i besøge den populære og karakteristiske storby, Venedig og sejle i gondoler.