Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Bo kun 30 meter fra stranden!
Lækkert poolområde med liggestole
Tæt på restauranter, barer og shopping
Gode udflugter med badeland og akvarium
Top faciliteter
Strand
Sand, 50 m
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
50 m
Supermarked
500 m
WIFI
Top faciliteter
Strand
Sand, 50 m
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
50 m
Supermarked
500 m
WIFI

Skønne ferielejligheder ved Adriaterhavet

Hvis I er til strand, pool og afslapning, er ferielejlighederne Costa del Sol den oplagte base for en afslappende ferie ved den italienske Adriaterhavskyst. Ferielejlighederne på Costa del Sol har en central beliggenhed på både strand, indkøb og by, hvor I finder restauranter, barer og shopping. Glæd jer til en mindeværdig og afslappende ferieoplevelse i Italien! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
30 m
Strand
Sand, 50 m
Pool
Særskilt børnepool
Solarium
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
50 m
Is bar
100 m
Bar
Andre faciliteter
WIFI
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 50 km
Nærmeste by
Lido di Jesolo, 3.5 km
Handicap faciliteter
Vaskeri service
Parkering
Butikker
Supermarked
500 m

Velkommen til Costa del Sol

Central beliggenhed ved stranden og Adriaterhavet

Central beliggenhed ved stranden og Adriaterhavet

Ferielejlighederne Costa del Sol, ligger centralt i Lido di Jesolo i strandkanten ud til Adriaterhavet. Her kan I glæde jer til en mindeværdig ferie med gode bademuligheder, lækre spisesteder og spændende shopping, mulighed for vandsport og tæt på charmerende Venedig. Både store og små vil elske området omkring Jesolo, den dejlige sandstrand og de mange skønne aftentimer i den hyggelige by. Alt I alt er feriestedet Costa del Sol det oplagte valg for jer der gerne vil være tæt på det hele under ferieopholdet i Italien. 

Bo godt og komfortabelt på feriestedet Costa Del Sol

Bo godt og komfortabelt på feriestedet Costa Del Sol

I kan vælge mellem flere forskellige typer ferielejligheder på Costa Del Sol. Feriestedet har elevator og de fleste af ferielejlighederne på Costa Del Sol vender ud mod havet - nogle af ferielejlighederne har altaner med havudsigt. Ferielejlighederne er alle udstyret med kombineret stue- og spisestue, køkken/køkkenniche samt balkon. Og hvis I vil handle dagligvarer til madlavning i ferielejlighedens køkken, ligger der et supermarked blot 50 m. fra Costa Del Sol. Ved poolområdets bar, kan I desuden købe forfriskninger i baren, som I kan nyde mens I slapper af og nyder ferien.   

Skønne bademuligheder ved både strand og pool

Skønne bademuligheder ved både strand og pool

Blot 30 m. fra ferielejlighederne på Costa Del Sol, ligger der en skøn sandstrand, hvor I har adgang til jeres egne liggestole. Strandene ved Adriaterhavet er brede, gyldne og har dejligt badevand. Hér kan I læne jer tilbage og nyde ferien i sandet. Tæt på stranden ligger der også et supermarked og flere restauranter, som I kan tage til når sulten og tørsten melder sig under jeres ferieophold.  Costa Del Sol har desuden også sit eget poolområde, hvor I kan slappe af i en liggestol og sole jer eller hoppe i poolen når I trænger til en forfriskende dukkert.

Spændende oplevelser og udflugter fra Costa Del Sol

Spændende oplevelser og udflugter fra Costa Del Sol

Feriestedet Costa Del Sol ligger centralt i Lido di Jesolo, i nærheden af Piazza Torino. Her finder I et væld af restauranter, barer og shoppingmuligheder for enhver smag. Om aftenen bliver gaden lukket for biler og hele familien kan derfor nyde omgivelsernes hyggelige spise- og shoppingmuligheder i ro og mag. Hvis I gerne vil opleve endnu mere på jeres ferie, findes der attraktioner og udflugter for hele familien. Besøg f.eks. badelandet Aqualandia, hvor vandhundene kan slå sig løs. Tag en tur i akvariet Sealife og oplev et hav af alverdens farvestrålende fisk og havdyr. I bør naturligvis heller ikke snyde jer selv for en udflugt til den charmerende og verdenskendte italienske storby; Venedig.