Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Småsten
Restaurant
100 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bar
Top Faciliteter
Strand
Småsten
Restaurant
100 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bar

Velkommen til Croatia

Croatia ligger helt nede til stranden og byder på lejligheder i flere størrelser. På Hotellet Alba, som ligger på samme område, finder I en restaurant med dejlig terrasse, hvor der er aftenunderholdning (jul.-aug.), og hvor I kan tilkøbe enten morgenmad eller halvpension. Her finder I også tennisbaner, beachvolley, supermarked samt andre små forretninger. Boliger er enkle indrettede, men når I besøger denne del af Kroatien skal I ikke tilbringe megen tid indendørs. Et besøg i den romerske by Zadar er absolut en dagstur værd, og der er så mange udflugtsmuligheder, at det bare er et spørgsmål om at vælge. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Småsten
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
100 m
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Hæveautomat
Tæt på
Generelt
Nærmeste lufthavn
Split, 110 km
Parkering
I underjordisk garage - Inkl., På fælles parkeringsplads - mod betaling
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling

Croatia Ferielejligheder i Kroatien

Mere om Croatia

Mere om Croatia

I byen Sv. Filip i Jakov finder I det hyggelige feriested, Croatia. På samme område ligger Hotel Alba, som Croatia deler forskellige faciliteter med. Lejlighederne er enkelt indrettet og har fuldt udstyret køkken, samt terrasse eller balkon med møbler til at slappe af i. I kan også nyde et dejligt måltid, en god bog eller blot Kroatiens dejlige klima på terrassen eller balkonen. 

Bademuligheder og faciliteter

Bademuligheder og faciliteter

Med kun 100 m til stranden, skal I ikke bevæge jer langt for at få en dejlig forfriskende dukkert. Strandens underlag er en blanding af rullesten og større sten. På strandbreden kan I slappe af i solens stråler. Området har flere strande I kan besøge og flere af dem byder på flot beplantning, så der er nok gode chancer for at kunne finde et sted med skygge. 

På området finder I Hotel Alba, som byder på forskellige faciliteter, såsom tennisbaner, beach volley, cykeludlejning og underholdning i sommerperioden. 

Spisemuligheder og indkøb

Spisemuligheder og indkøb

På Hotel Alba finder I en restaurant med terrasse, hvor I kan nyde dejlige måltider. Her er det muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension, hvis I ikke selv gider at kokkere. Får I lyst til selv at bestemme menuen, så kan I smutte en tur ned i supermarkedet i nærheden og handle ind. De fuldt udstyret køkkener gør det nemlig muligt selv at tilberede måltider, som kan nydes på terrassen eller balkonen. 

Uden for området:

Langs vandet, ved havnen og i Sv. Filip i Jakov ligger der flere restauranter I kan besøge. Der serveres alt fra pizza til fiskeretter. I kan også køre en tur til Zadar og blive forkælet på en af byens mange restauranter.

Området omkring Croatia

Området omkring Croatia

Croatia er et godt udgangspunkt for udflugter - udenfor fastlandet ligger flere mindre øer. Man kan tage på sejltur og se øernes flotte landskab eller køre en tur langs kysten. I kan også leje cykler og udforske området på tæt hold. Det kan også anbefales at smutte en tur til Zadar og opleve flot historisk arkitektur eller gå en tur i den gamle bydels stræder. Byen byder på et væld af restauranter og barer, men I kan også tage en is i hånden og gå en tur ned til havet. Er I vilde med natur, så bør I besøge Nationalparken Plitvicesøerne - parken byder på mange søer, flot natur og mange vandfald.