Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Nationalpark og flot natur
Flere størrelse lejligheder
Kun 100 m til stranden
Skønne hotelfaciliteter
Top faciliteter
Strand
Småsten
Restaurant
100 m
Supermarked
Lille udvalg, 100 m
Bar
Top faciliteter
Strand
Småsten
Restaurant
100 m
Supermarked
Lille udvalg, 100 m
Bar

Velkommen til Croatia

Croatia ligger helt ned til stranden og byder på lejligheder i flere størrelser. På Hotellet Alba, som ligger på samme område, finder I en restaurant med dejlig terrasse, hvor I kan tilkøbe enten morgenmad eller halvpension og nyde aftenunderholdning i højsæsonen. Her finder I også tennisbaner, beachvolley, supermarked samt andre små forretninger. Boligerne er enkelt indrettet, men når I besøger denne del af Kroatien, skal I ikke tilbringe megen tid indendørs. Et besøg i den romerske by Zadar er absolut en dagstur værd, og der er så mange udflugtsmuligheder, at det bare er et spørgsmål om at vælge. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Bar
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 100 m
For børn
Miniklub
I højsæsonen
Ferietema
Strandferie
Generelt
Hæveautomat
Tæt på
Nærmeste lufthavn
Split, 110 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling, I underjordisk garage - Inkl.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling

Croatia Ferielejligheder i Kroatien

Mere information om Croatia

Mere information om Croatia

I byen Sv. Filip i Jakov i Kroatien finder I det hyggelige feriested, Croatia. På det samme område ligger Hotel Alba, som Croatia deler forskellige faciliteter med,  såsom tennisbaner, beach volley, cykeludlejning og underholdning i sommerperioden.  Lejlighederne er enkelt indrettet og har fuldt udstyret køkken, samt terrasse eller balkon med møbler til at slappe af i. I kan også nyde et dejligt måltid, en god bog eller blot Kroatiens dejlige klima på terrassen eller balkonen. 

Skønne bademuligheder

Skønne bademuligheder

Med kun 100 meter til stranden skal I ikke bevæge jer langt for at få en dejlig forfriskende dukkert. Strandens underlag er en blanding af rullesten og større sten. På strandbredden kan I slappe af i solens stråler og hygge med familien. Området har også flere andre strande, som I kan besøge, og flere af dem byder på flot beplantning, så der er nok gode chancer for at kunne finde et sted med skygge på de varmeste dage. 

Spisemuligheder og indkøb

Spisemuligheder og indkøb

På Hotel Alba finder I en restaurant med terrasse, hvor I kan nyde dejlige måltider. Her er det muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension, hvis I ikke selv gider at kokkere. Får I lyst til selv at bestemme menuen, så kan I smutte en tur ned i supermarkedet i nærheden og handle ind. De fuldt udstyret køkkener gør det nemlig muligt selv at tilberede måltider, som kan nydes på terrassen eller balkonen. Langs vandet ved havnen og i Sv. Filip i Jakov ligger der flere restauranter, I kan besøge. Der serveres alt fra pizza til fiskeretter. I kan også køre en tur til Zadar og blive forkælet på en af byens mange restauranter.

Området omkring Croatia

Området omkring Croatia

Croatia er et godt udgangspunkt for udflugter - udenfor fastlandet ligger flere mindre øer. Man kan tage på sejltur og se øernes flotte landskab eller køre en tur langs kysten. I kan også leje cykler og udforske området på tæt hold. Det kan også anbefales at smutte en tur til Zadar og opleve flot historisk arkitektur eller gå en tur i den gamle bydels stræder. Byen byder på et væld af restauranter og barer, men I kan også tage en is i hånden og gå en tur ned til havet. Er I vilde med natur, så bør I besøge nationalparken Plitvicesøerne. Parken byder på mange søer, flot natur og mange vandfald.