Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Udendørs pool
Supermarked
WIFI
Indendørs pool
Indendørs legeplads
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Supermarked
WIFI
Indendørs pool
Indendørs legeplads
Legeplads

Velkommen til Dachsteinblick

Dachsteinblick er et dejligt feriested tæt på den østrigske by Flachau. Her bor I i en dejlig ferielejlighed med solterrasse, hvorfra I får skøn udsigt til det omkringliggende grønne landskab og bjerge. Dachsteinblick har underholdning til hele familien og på stedet finder I et udendørs poolområde. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solterrasse eller grønt område
Indendørs pool
Solstole ved pool
Udendørs pool
Solarium
Andre faciliteter
Indendørs legeplads
Legeplads
Billard/pool
WIFI
Sportsfaciliteter
Fitness
Bordtennis
Trampolin
Wellness/Spa
Dampbad
Sauna
Sport
Bordfodbold
Generelt
Parkering
Nærmeste by
Flachau, 100 m
Butikker
Supermarked

Dachsteinblick ferielejligheder

Om Dachsteinblick

Om Dachsteinblick

Dachsteinblick ligger i Salzburgerland to kilometer fra den østrigske by Flachau. Dachsteinblick er et typisk østrigsk hus med træterrasser, blomsterkasser og skodder, og her kan I bo i de hyggeligste ferielejligheder, som ligger blandt marker og bjerge i ren idyl og med udsigt over området. Vil I vide mere om Dachsteinblick kan I finde informationer om ferielejlighederne og området her på hjemmesiden eller kontakte os på telefon 70 15 41 41. 

Ferielejlighederne på Dachsteinblick

Ferielejlighederne på Dachsteinblick

Ferielejlighederne på Dachsteinblick kan rumme fra to op til seks personer, og i de fleste af lejlighederne er der eget køkken og balkon med terrassemøbler. Ferielejlighederne er hyggeligt indrettet og har god placering. Blot 100 meter fra ferielejligheden finder I et supermarked, hvor I kan handle ind til at lave jeres egen mad i ferielejlighedens køkken. I kan tage på restaurant 300 meter fra ferielejligheden, og I har blot to kilometer til mange flere butikker, barer og spisesteder i byen Flachau.   

Et sted med mange faciliteter

Et sted med mange faciliteter

Dachsteinblick tilbyder en lille udendørs pool, som er lavet som en hyggelig badesø. Ved poolen kan både børn og voksne plaske rundt, og I finder både en lille vandrutsjebane, samt solstole og parasoller. På udendørsarealet er der desuden trampolin og et legestativ med både gynger og sandkasse. Indendørs er der legerum med både air-hockey, billiard, bordtennis, og I kan desuden benytte solarium, sauna og fitnessrum på stedet. 

Om området

Om området

Om sommeren er området grønt og indbyder til cykel- og vandreture i den dejlige bjergluft. Dachsteinblick ligger lige ved liften Space Jet, som tager jer op i et dejligt område med gode stier og restauranter i terrænet. I Flachau finder I også Rodelbahn Lucky Flitzer, som er en lang bjergrutsjebaner, der helt sikkert vil give kildren i maven. Skal I på skiferie i området, er Dachsteinblick et centralt sted at bo, med udsigt til pisterne og tæt på liftene.