Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

De Haan aan zee

Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool

Velkommen til Ferieparken De Haan aan zee

De populære ferieparker er hele familiens foretrukne feriested, når I vil have en ferie med mange muligheder. Ferieparken De Haan aan zee har både vandland, sportshal, samt restauranter, og ligger utrolig tæt på stranden. Skynd jer at bestille jeres ferie til De Haan aan zee i Belgien, mens der stadig er frie feriehuse. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 1 km
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Babypool
Bølgepool
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Poolbar
Snack bar
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Mini disco
Mini Zoo
Miniklub
Wellness/Spa
Jacuzzi
Massage
Sauna
Spabehandlinger
Generelt
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Beachvolley
Billard/pool
Bowling
Mod betaling
Cykeludlejning
Petanque
Sportsfaciliteter
Badminton
Muligt at leje
Bordtennis
Mod betaling
Bueskydning
Mod betaling
Segways
Squash
Mod betaling
Tennis
Mod betaling
Vand aerobics
Underholdning
Animation
Dags aktiviteter, Aften aktiviteter

De Haan aan zee ferieboliger

Find De Haan aan zee her

Find De Haan aan zee her

Ferieparken De Haan aan zee er den oplagte rejsedestination til en sjov miniferie ikke særlig langt hjemmefra. Ferieparken ligger i den lille belgiske by De Haan i den nordlige del af vestflandern og byder på en masse underholdende aktiviteter for hele familien. Ferieparken ligger i et skønt område, hvor I kan nyde smuk natur og kyst med badestrand ud til Nordsøen. Her på hjemmesiden finder I informationer om De Haan aan zee, og hvis I har spørgsmål, kan I kontakte os på telefon 70 15 41 41.  

Bo i hyggelige feriehuse

Bo i hyggelige feriehuse

Der er et stort udbud af ferieboliger i ferieparken, og I kan finde den feriebolig, som passer jeres familie bedst.  Feriehusene er opdelt efter standard og størrelse, og kan rumme fra to til 12 personer. I alle feriehusene er der køkken, opholdsstue, badeværelse og et eller flere soveværelser, samt have. Vælg mellem de Exclusive feriehuse med høj komfort og plads til to, fire eller seks personer eller er Select feriehuse med plads til fire, fem, otte eller 12  personer med mulighed for tilkøb af håndklæder og køkkenudstyr. I kan lave jeres egen mad i feriehuset, og handle ind i ferieparkens supermarked til rimelige priser. Hvis I ikke selv vil lave mad, kan I finde to restauranter i ferieparken. 

Subtropisk vandland

Subtropisk vandland

Aquafun er ferieparkens store vandland med en skøn pool i subtropiske omgivelser. De mindste kan lege i børnepoolen, mens de øvede svømmere kan prøve kræfter med bølgemaskinen og svømme imod strømmen i floden. På de varme dage kan I nyde det store udendørs poolområde, og hele familien kan deltage i det sjove og udfordrende Aqua-fitness. Derudover er der jacuzzi og solarium, og I kan spise frokost i vandlandets café, så I slipper for, at skulle ind og ud af vandlandet.  

Mange flere oplevelser i ferieparken

Mange flere oplevelser i ferieparken

Ferieparken byder på en masse indendørs aktiviteter, og familien kan samles om bowling, bueskydning og billiard, og I kan opleve live-musik og lave jeres egne hænder i voks. Slap af i wellness-centeret med sauna og massage, og lad børnene slippe energien løs i legeland, børnedisco eller på bondegården. I ferieparken finder I også en stor sportshal, hvor I kan dyrke mange forskellige sportsgrene. Skal I have frisk luft, kan I leje cykler eller segways og tage ud i de naturskønne omgivelser.