Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

De Reeuwijkse Plassen

Alt det får I:
Naturoplevelser til fods eller på cykel
Bo direkte til vandet!
Vandsport og faciliteter for børn
Skønne moderne feriehuse
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar

Moderne og familievenlige boliger i grønne omgivelser direkte til kanalerne

Når I vælger feriestedet De Reeuwijkse Plassen i det sydlige Holland til jeres næste ferie, kan I være sikre på at få en skøn oplevelse for hele familien. På De Reeuwijkse Plassen bor I nemlig i hyggelige og grønne omgivelser i moderne ferieboliger direkte til kanalerne, hvorfra der er adgang til søerne, som indbyder til ren afslapning, badning samt talrige vandsportsaktiviteter på eller ved vandet. Endeligt finder I også en sjov lege-ø til de mindste samt indendørs pool og legeland på De Reeuwijkse Plassen. Så der er rig mulighed for mange timers sjov og underholdning i naturen. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Café
Is bar
Snack bar
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Aktiviteter ved strand
Dykning
Jet Ski
Wind surfing
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 283
Parkering
WIFI
Sport
Cykeludlejning
Udlejning af kanoer
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Fitness
Golf
Underholdning
Animation

Velkommen til De Reeuwijkse Plassen

Mere om feriestedet De Reeuwijkse Plassen

Mere om feriestedet De Reeuwijkse Plassen

De Reeuwijkse Plassen giver jer en unik mulighed for at bo direkte til kanalerne i jeres egen feriebolig. Herved får I direkte adgang til søerne, hvor I kan dyrke flere typer vandsport. I kan vælge mellem flere forskellige typer rækkehuse og ferieboliger, som passer til netop jeres behov. Fælles for ferieboligerne er, at de alle er moderne og veldipsonerede med bl.a. egen terrasse til vandet, kombineret opholds- og spisestue, badeværelse(r) samt veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, induktions-komfur og køleskab.              

Ideelle muligheder for vandsport og sportsaktiviteter

Ideelle muligheder for vandsport og sportsaktiviteter

Når I bor på De Reeuwijkse Plassen, kan I se frem til at prøve kræfter med sports-aktiviteter både til vands og til lands. Udover badning og svømning, er søerne omkring Reeuwijk nemlig perfekte til vandsport såsom sejlads, kano, windsurfing, stand-up paddling (supping), vandski og dykning. I kan også tage ud at fiske fra søbredden eller leje en båd og tage på fisketur ude på vandet. Fiskekort kan købes på stedet. Og er I mere til aktiviteter til lands, kan I f.eks. også hygge jer med en fodboldkamp på fodboldbanen, et spil golf eller udfordre familien i et spil bordtennis på feriestedet De Reeuwijkse Plassen.      

Glæd jer til timevis af sjov og underholdning for børnene

Glæd jer til timevis af sjov og underholdning for børnene

På De Reeuwijkse Plassen vil I med sikkerhed kunne give børnene en sjov og oplevelsesrig ferie de sent vil glemme. I kan f.eks. slippe de mindste løs I det indendørs legeland med bl.a. forhindrings-baner og rutsjebaner eller tilbringe timers leg på den særlige udendørs lege-ø, som indbyder til mange timers sjov og leg i naturen på De Reeuwijkse Plassen. I kan også møde og besøge feriestedets egen sjove maskot "Bollo", som sørger for at sprede god stemning.     

Vælg mellem flere lækre spisesteder for enhver smag

Vælg mellem flere lækre spisesteder for enhver smag

Et ophold på De Reeuwijkse Plassen, byder på en lang række forskellige lækre spisesteder for både store og små. Hvad enten det gælder den lille eller store sult, kan I nemlig finde noget for enhver smag på Restaurant Mercatu samt hyggelige Restaurant Reeuwijkse Hout Pavilion, Coffee Corner Osteria eller feriestedets is-bar, hvor I udover lækre retter til frokost og aftensmad også kan finde kolde og varme drikkevarer samt lækker hjemmelavet is. Hvis I hellere vil handle ind og tilberede jeres egne måltider på ferien, kan I også købe dagligvarer og lokale specialiteter i feriestedets velassorterede minimarked.   

Udforsk det hollandske landskab til fods eller på cykel

Udforsk det hollandske landskab til fods eller på cykel

Hvad enten I vil opleve den hollandske natur til fods eller på cykel, tilbyder De Reeuwijkse Plassen de perfekte rammer. I har nemlig direkte adgang til skønne gå- og vandreture i naturen omkring områdets søer og kanaler, herunder i særdeleshed ruterne Bruine Goud eller Reeuwijkse Hout. Hvis I hellere vil tage på cykeltur, kan I leje et bredt udvalg af cykler for hele familien på De Reeuwijkse Plassen. Der venter jer nemlig mange naturskønne cykelruter i området, heriblandt kan ruterne Boskoop, Bodegraven, Waddinxveen og Gouda anbefales, hvis I gerne vil opleve det naturskønne hollandske marsklandskab.