Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Lækker pool og strand
2 km til byen Pula, Istrien
børnevenligt feriested
Naturskønt område
Top faciliteter
Strand
Sten, 100 m
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sten, 100 m
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Eventyrlig beliggenhed til havet

Kun 2 km fra den sydligste spids af Istrien i Pula, finder I et lækkert og perfekt sted til jeres kommende ferie, nemlig Del Mar i Kroatien. Med de nyere Del Mar-ferielejligheder fra 2010 får I alt det, som en afslappende og hyggelig ferie i Kroatien bør indebære. Feriekomplekset byder på en lækker pool og stor solterrasse, som ligger lige ned til vandet. Det betyder også, at alle de lyse og venlige ferielejligheder, der i øvrigt findes i flere forskellige størrelser, er tæt placeret på både pool og strand. Hvad mere kan hele familien ønske sig? Hos Del Mar er der internethjørne i receptionen, masser af aktiviteter, strand og pool, restauranter og meget andet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sten, 100 m
Pool
Særskilt børnepool
May - September
Solstole ved pool
Udendørs pool
May - September
Bar/Restaurant
Is bar
100 m
Bar
Pizzaria
100 m
Restaurant
Andre faciliteter
Indendørs legeplads
Cykeludlejning
Vaskemaskine
Mod betaling
Legeplads
Spillehal
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sportsfaciliteter
Sports turneringer
Vand aerobics
Bordtennis
Fitness
Sport
Bordfodbold
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Nærmeste lufthavn
Pula, 14 km
Butikker
Supermarked
Underholdning
Mini klub
I højsæsonen

Velkommen til Del Mar

Poolområde og strand lige ved døren

Poolområde og strand lige ved døren

Del Mar byder på lidt af hvert, hvis man gerne vil have en dejlig og afslappende tid ved det smukke Adriaterhav. Med en førsteklasses placering lige ud mod vandet er der nemlig rig mulighed for at nyde denne udsigt på feriekompleksets store solterrasse. Herfra kan du ligeledes hoppe i den lækre pool, som ligger mellem havet og ferielejlighederne. Der er desuden også børnepool og komfortable liggestole samt parasoller. Er du mere til strand og saltvand, kan du også bevæge dig de 100 meter ned til det smukke sand, hvor dagen ligeledes kan tilbringes. Det kan dog også anbefales at bevæge sig 2 km længere sydpå på Istrien, hvor flere smukke strande ligger gemt i en af Kroatiens smukke naturparker.

Nem adgang til restaurant og bar

Nem adgang til restaurant og bar

For at give Jer den bedste oplevelse på Del Mar, er der mulighed for både at spise og nyde en drink. Del Mar tilbyder nemlig både restaurant til frokost og aftensmad, isbar til de ekstra varme dage, pizzeria og en normal bar. Med andre ord er der mange muligheder for voksne såvel som børn, hvis sulten eller tørsten melder sig – også selvom I slapper af ved poolen.

I får indkøb på stedet

I får indkøb på stedet

På Del Mar behøver I ikke at søge ind til den nærmeste by for at handle ind. Tværtimod så byder feriekomplekset på eget indkøb og supermarked. Har I brug for andet, så er byen Pula kun 4 km væk. Del Mar har dog som et relativt nyt feriekompleks det meste, så det er ikke sikkert, at det bliver nødvendigt for dig som gæst at skulle købe ind andre steder.

En del af Istrien og smukke Kroatien

En del af Istrien og smukke Kroatien

Selvom Del Mar dækker langt de fleste behov hos deres gæster, så kan det alligevel anbefales at tage på ture en smule sydpå fra ferielejligheden. Del Mar ligger nemlig et par kilometer fra det sydligste punkt af Istrien, hvilket er uhyre flot. En del af området er nemlig naturparker, hvori der gemmer sig smukke strande. Opsøg disse og hele familien vil finde et perfekt spot til en fremragende dagsture. Kroatien er et  yderst flot land, og området syd for Del Mar, strandene ved Kamenjak, er ligeledes smukke. Hvis du er interesseret i at høre mere, så er vi tilgængelige til en uforpligtende snak på
tlf. 7015 4141.