Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Der Waldhof

Alt det får I:
Centralt beliggende i Zell am See
Dejligt og meget familievenligt hotel
Godt udgangspunkt til mange skønne vandreture
Inkl. All Inclusive
Top faciliteter
All Inclusive
Strand
Græs, 1 km
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Indendørs pool
Top faciliteter
All Inclusive
Strand
Græs, 1 km
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Indendørs pool

Perfekt til afslapning i skønne omgivelser

Beliggende i Salzburgerland ved det imponerende bjerg Schmittenhöhe, finder du hotellet Hotel der Waldhof – et perfekt feriested for dem der holder af en aktiv ferie. Det firestjernede og stilrene Hotel der Waldhof kan tilbyde smukke værelser, et fremragende køkken og en lækker wellnessafdeling. Der er rig mulighed for at tilbringe varme sommerferier på hotellet, hvor aktiviteter til børnene blandt andet står på sjove gårdbesøg og skattejagt ved den smukke sø, Zell. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Græs, 1 km
Pool
Udendørs pool
Indendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar
Bar
Andre faciliteter
Billard/pool
Tyrkisk bad
WIFI
Legeplads
Indendørs legeplads
Strygejern
Cykeludlejning
Pension
All Inclusive
Wellness/Spa
Jacuzzi
Sauna
Sport
Bordfodbold
Mod betaling
Omgivelser
Nærmeste tog station
Generelt
Nærmeste by
Zell am See, 400 m
Parkering
Vaskeri service
Underholdning
Sprog
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Italiensk, Fransk
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fiskeri
Fitness
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 800 m

Velkommen til Hotel der Waldhof

All inklusice med drikkevarer

All inklusice med drikkevarer

All inklusive starter lige når du står op.

Morgenmadsbuffet har et stort udvalg af friskbagt brød, lækkert hjemmelavet pålæg, søde og pikante specialiteter, frisk frugtsaft i mange varianter, æg og grønt og ikke mindst friskbagte vafler tilberedt direkte ved buffeten. Sammen med alt det er der kaffe, the og varm kakao.

Smør nogle lækre boller fra buffeten og pak lidt kage eller frugt til en medpakke og tag den med ud til dages eventyr. Hvis dagen bruges ved poolen eller i nærheden af hotellet er det bare at tage fra sig i den gode frokostbuffet.

En kulinarisk og afvekslende aftensmad venter hele ugen. Nogle aftener vil der være temabuffet med live-cooking som kan være alt fra regionale retter til grillaftener. Hver aften vil der være en buffet med forretter, en salatbuffet og til at runde af, den store dessertbuffet.

Drikkevarer som alkoholfrie drikkevarer, kaffe,te, fadøl, Weizenbier, husets vin og husets snaps er inkluderet fra kl 7:30 til kl. 24:00

Lækker pool og tætbeliggende sø

Lækker pool og tætbeliggende sø

Trænger du til en dejlig varm svømmetur efter en tur oppe i bjergene, kan du roligt hoppe ned
i hotellets skønne opvarmede udendørspool (åbet dagligt fra 7:30- 20:00) så du ikke går glip af de smukke omgivelser.
Den indendørs pool kan frit benyttes om daglig fra 7:30 til kl 20:00. Derudover tilbyder hotellets wellnessafdeling blandt andet et solarium, sauna, tyrkisk dampbad og massage. Tæt på hoteller ligger den store sø Zell. Her er der masser af mulighed for både at bade og lave en række sjove vandaktiviteter. Søen ligger omkring blot 1 km fra feriestedet, hvor diverse aktiviteter såsom kano-, sejl- og fisketure venter på både små og store sjæle. Find et behageligt sted langs søen, og tag sol, lad børnene bade og få læst i din feriebog i smukke omgivelser.

Indkøb og shopping tæt på feriestedet

Indkøb og shopping tæt på feriestedet

Blot cirka 400 meter fra hotellet ligger byen Zell am Sees centrum. Her kan du få købt snacks og drikkevarer til badeudflugterne ved søen. Hvis du ønsker at shoppe og finde lokale østrigske specialiteter, kan du også finde et bredt udvalg af gode forretninger i byen. I hotellets nærområder ligger desuden diverse butikker og outlets, så du har god mulighed for at finde billigt skitilbehør eller andre gode fund.

Om Salzburgerland

Om Salzburgerland

Salzburgerland byder på spejlblanke søer, spændende grotter, betagende vandfald og en eventyrlig stemning, hvor end du går. I området finder du desuden Østrigs fjerdestørste by, Salzburg, som er kendt for at være et af verdens vigtigste kunstcentre. Oplevelser i området kan blandt andet bestå af udflugter til mammuthuler og saltminer, besøg på klostre, slotte og borge samt smukke bådture på en af Salzburgerlands mange betagende søer. Har du lyst til at høre mere om Salzburgerland eller Hotel der Waldhof, kan du kontakte os ganske uforpligtende på telefon 7015 4141.