Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41
Top Faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Særskilt børnepool
Klorvand
Strand
Sten og småsten, 300 m
Restaurant
Vegetar menu, 100 m, Glutenfree menu
Supermarked
Lille udvalg, 1.2 km
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Velkommen til Diamant

Kun 30 minutters gang fra Porec centrum, ligger Diamant hotel og lejligheder. Lejlighederne på Diamant ligger ved siden af hotellet og består af 2-etagers bygninger beliggende i et meget frodigt område. Bor I i lejlighederne, kan I benytte faciliteterne på hotellet. Bl.a. restaurant, café med underholdning nogle aftener om ugen, bar, TV-stue, frisør, turistkontor og en stor indendørs pool. Skal I forkæle Jer selv lidt, kan I benytte saunaen, solariet eller prøve en tur hos en af hotellets massører. På området finder I også 16 tennisbaner og en udendørs pool med separat børnepool. Omkring 300 meter fra området findes en dejlig klippestrand med mulighed for at leje vandcykler. Her ligger også et sportscenter med moderne maskiner, så skulle I blive rastløse, kan I nemt komme af med noget af energien her! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
0-500 m til strand
Pool
Udendørs pool
Klorvand, May - September
Særskilt børnepool
Klorvand, May - September
Solstole ved pool
Indendørs pool
Klorvand, Opvarmet
Bar/Restaurant
Bar
300 m
Pool bar
Restaurant
Vegetar menu, 100 m, Glutenfree menu
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Internet café
Mod betaling
Spillehal
Legeplads
Cykeludlejning
Mini golf
Mod betaling
Informat
Wellness/Spa
Sauna
Sportsfaciliteter
Fitness
Fodbold
Basketball
200 m
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis
Mod betaling
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen, I underjordisk garage - Mod betaling
Nærmeste lufthavn
Pula, 58 km
Underholdning
Sprog
Engelsk, Tysk
Mini klub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen
Diskotek
1 km
Strand
Strand
Sten og småsten, 300 m
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 1.2 km

Ferieboliger - Diamant

Læs mere om Diamant

Ferielejlighederne på Diamant

Ferielejlighederne på Diamant

På Diamant har ferielejlighederne en opholdsstue med sofa og tv, samt spisepladser og en køkkenniche med kaffemaskine, komfur og køleskab. Der er også badeværelse med bruser. Samtlige lejligheder er med møbleret balkon, så man kan sidde ude og nyde solen både morgen og aften. 


Faciliteter på Diamant

Faciliteter på Diamant

Ferielejlighederne på Diamant hører til hotellet af samme navn, og af denne grund kan I benytte jer af de mange faciliteter der. Her er blandt andet et udendørs poolområde med separat børnebassin. Skulle vejret blive dårligt, er der selvfølgelig også et indendørs svømmebassin, samt wellnessfaciliteter der omfatter sauna, spa, dampbad, solarie og massagebehandlinger (mod betaling). På området finder I også hele 16 tennisbaner og en minigolfbane, samt et fitnesscenter. Hotellet har også både restaurant, café og bar, så I kan hurtigt og nemt finde et sted, når sulten eller tørsten melder sig. Underholdning arrangeres fortrinsvis i  højsæsonen i juli og august måned. 

Strand og by

Strand og by

Diamant ligger blot 300 meter fra en klippestrand med krystalklart vand ved kysten i Porec. Her kan I ferien nydes med at snorkle i vandet eller slappe af i solen. Centrum af Porec ligger kun 30 minutter væk på gåben. Bymidten og feriestedet er forbundet via en smuk strandpromenade på kun ca. 1 km. Byen, Porec,  er blandt andet kendt for sine mange gallerier og et 100 år gammelt museum. Den gamle bymur som omkranser byen, blev bygget i den romerske periode, og byen af været beboet siden da. Eufrazijeva-basilikaen er hovedattraktionen i Porec, bygget i det 6. århundrede og er også en del af UNESCOs Verdensarvsliste.