Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Domaine de la Pinede

Alt det får I:
Dejlige ferielejligheder beliggende i grønne omgivelser
Dejlig familievenligt pool område
Kun 100 m fra stranden
Beliggende kun 2 km fra Giens
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
Sand, 100 m
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
400 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
Sand, 100 m
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
400 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang

Vi byder jer velkommen til la Pinede

La Pinede er beliggende i hjertet af en skøn park og byder på gode faciliteter. På feriestedet findes der en udendørs swimmingpool, legeplads for de små og en beach volleybane, hvor der er lagt op til mange sjove timer. Har I brug for at mærke havet, så finder I heldigvis en sandstrand i kort gåafstand fra la Pinede. Kun 2 km fra feriestedet finder I byen, Giens, der byder på hyggelige restauranter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 100 m
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
Cykeludlejning
Legeplads
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Fitness
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 20 km
Tennis
Mod betaling, 6 km
Volleyball
Aktiviteter ved strand
Dykning
200 m
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand aktiviteter
Beachvolley
Sport
Ridning
8 km
Generelt
Parkering
Butikker
Supermarked
400 m
Underholdning
Sprog
Engelsk, Fransk

la Pinede - pæne lejligheder ikke langt fra byen Giens

Alt om la Pinede

Alt om la Pinede

La Pinede gør sit bedste for at danne ramme om en dejlig ferie - så læg benene op, slip tankerne og nyd de fantastiske omgivelser. Feriestedet byder både på poolområde, legeplads og en beliggenhed i kort afstand fra sandstrand. La Pinede ligger i hjertet af en 3 hektar stor park med smukke træer og planter. Det charmerende feriested byder jer velkommen i lyse lejligheder fordelt på 2. etager. 

Bestil jeres ferie til la Pinede online eller kontakt Friferies rejserådgivere på tlf. 70154141. 

Dejlige bademuligheder

Dejlige bademuligheder

På la Pinede har I mulighed for at tage en dukkert i den 70 m2 store pool, som er opvarmet fra april til oktober. Poolen er placeret i smukke omgivelser mellem træer og planter. Der er lagt op til sjove timer for både børn og voksne med masser af vandpjaskeri. Vil I nyde solens stråler, så læg jer på la Pinedes solsenge, hvor I kan koble helt af. Der findes desuden parasoller til når solen bliver for stærk og I trænger til skygge.

Spise- og udflugtsmuligheder

Spise- og udflugtsmuligheder

Bliver I lidt småsultne i løbet af dagen, så tilbyder la Pinede jer forskellige snacks i snackbaren. I området omkring la Pinede finder I hyggelige restauranter. I kan f.eks. køre en tur til byen Giens, kun 2 km fra feriestedet,  og nyde god mad. I Hyéres har restauranterne også dækket op til et dejligt måltid, hvor I kan smage franske og internationale specialiteter. I kan også se bestemme menuen og tilberede mad hjemme i rolige rammer. 

Ønsker I at tage på en udflugt, bør turen gå forbi Toulon, som byder på spændende restauranter, forskellige attraktioner og shoppingsmuligheder.Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Hvis formen skal holdes vedlige, når I er på ferie, så har I muligheden for det på la Pinede. I sommerferien arrangerer feriestedet forskellige aktiviteter. Ønsker man at få pulsen op, kan man f.eks. deltage i aerobics. Er man mere til at spille bold, byder la Pinedes beach volleyballbane jer velkommen til en kamp. Området omkring la Pinede byder også på forskellige aktiviteter mod gebyr, såsom tennis eller ridning.