Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa

Alt det får I:
El Campello ved Alicante
Luksus lejligheder
200m til stranden
Spa og wellness
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Særskilt børnepool
Restaurant
Minimarked
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Særskilt børnepool
Restaurant
Minimarked
Legeplads

Costa Blanca – Et luksusophold med spa og strand

Vil du nyde ferien i rendyrket luksus med strand, spa og havudsigt, så er Dormio Resort Costa Blanca en fantastisk mulighed som feriedestination for hele familien. Dormio Resort Costa Blanca er placeret ved Middelhavet i den sydøstlige del af Spanien, hvor der er gode muligheder for en hyggelig familieferie. Costa Blanca er et resort, der tager udgangspunkt i luksus. Lokationen er vidunderlig og ligger op ad byen El Campello, der oser af liv. Ønsker familien en ferie med mange muligheder for gode oplevelser i vandet og i det spanske byliv, så er Dormio Resort Costa Blanca et oplagt valg. Den lokale gourmetmad kan nydes med områdets egne vine, og der er gode muligheder for at komme ud at opleve Spanien i skønne omgivelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Minimarked
Frisk-brød-service
For børn
Legeplads
Miniklub
Wellness/Spa
Wellness-område
Dampbad
Massage
Sauna
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 126
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Udendørs fitness
Sportsfaciliteter
Fitness

Velkommen til Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa!

Strand, pool og spa

Strand, pool og spa

Dormio Resort Costa Blanca er for familien, der elsker vandet. I kan nemlig komme ned på stranden og dyppe tæerne, bygge strandslotte eller bare nyde solen. Man kommer direkte fra ferieboligen og ned til stranden, hvilket gør det oplagt at tage ud at nyde livet. Efter en lang dag ved stranden kan I nyde et lækkert måltid ved Dormio Resort Costa Blanca, der tilbyder lækre, anerkendte retter fra det lokale med vine fra regionen.

Selve resortet har en udendørs swimmingpool, en spa, en tapas-bar, et fitnessområde, et wellnessområde og meget mere. I kan tage en rolig dag med wellness og god mad eller en tur ud at opleve Spanien.

Oplev kulturen i Sydspanien

Oplev kulturen i Sydspanien

I kan tage ud at opleve en del af kulturen i Spanien, hvis I tager til den nærmeste by El Campello, hvor der er mange arrangementer for hele familien. I kan f.eks. tage ud at lege en kajak eller en båd, der kun er 10 km. væk fra ferieboligen. Men I kan også tage ud at se en vingård eller et af de lokale markeder, hvor de sælger friske råvarer og alt mellem himmel og jord. Det er altid dejligt at komme hjem fra ferien med en souvenir, så man sammen kan mindes den gode tur – selv mange år efter I har været afsted.

I kan også tage ud at se den helt særlige Illeta dels Banyets, som er en fantastisk lokation med masser af historie, hvor man har fundet arkæologiske fund fra oldtiden.

Forkæl ganen med den lokale mad

Forkæl ganen med den lokale mad

Der er ingen tvivl om, at en meget stor del af kulturen i Spanien er koncentreret om de lokale vingårde og de kulinariske oplevelser, der hører med. I kan tage ud at spise på en af de lokale restauranter, der serverer frisk spansk mad efter traditionerne.

I kan f.eks. tage på den fine Restaurante Casa Julio, der serverer udsøgt mad og vine fra regionen. Restauranten ligger ikke mere end en lille køretur fra ferieboligen.