Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif

Alt det får I:
Oplev skønne Flaine
Luksus i højklasse!
Masser af aktivitetsmuligheder!
Spektakulær udsigt til alperne
Top faciliteter
Restaurant
Indendørs pool
Opvarmet
Wellness-område
Bar
Top faciliteter
Restaurant
Indendørs pool
Opvarmet
Wellness-område
Bar

Oplev de smukke franske alper i hyggelige Flaine

Nyd den skønneste luksus på Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif i dette idylliske alpeområde i Frankrig. Her får I de smukkeste luksuslejligehder og huse i moderne stil, med et tydeligt alpeislæt. Her er masser af muligheder for den aktive flok. Inden for kort afstand finder I aktiviteter som vandring, rafting, kano-og kajakture, paragliding og meget mere! Tag et hvil i wellnessområdet eller en dukkert i den indendørs opvarmede pool, med udsigt over hele området! Bestil drømmeferien på Friferie nu! Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Opvarmet
Bar/Restaurant
Restaurant
November - March
Bar
Butikker
Frisk-brød-service
Wellness/Spa
Wellness-område
Dampbad
Hammam
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 42
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Sport
Ridning
12 km
Vandring
Sportsfaciliteter
Fitness
Golf
50 m
Tennis
2 km

Velkommen til Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif!

Luksus og wellness

Luksus og wellness

Trænger I til at mærke luksus og wellness på egen krop, så har Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif det hele. Her er indendørs opvarmet pool med enestående udsigt over alpelandskabet.
I kan slænge jer i dampbad, jacuzzi, hammam og få lækre spa- og massageoplevelser. Her kan I komme helt ned i gear og lade op til den næste tid.

Boligerne er indrettet i smuk og moderne stil, uden at gå på kompromis med den klassiske alpestil. Alle ferieboligerne har lækre moderne køkkener, hvor I kan tilberede jeres favoritmåltider eller kaste jer over franske klassikere som Coq au Vin.

Oplev alpelandskabet

Oplev alpelandskabet

Med udgangspunkt fra Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif er der rig mulighed for at opleve alperne, og alle aktivitetsmulighederne der. Lige udenfor jeres feriebolig, ligger alperne, så det er bare at trække i vandrestøvlerne, leje en cykel eller hest og komme afsted. Det er også muligt at riverrafte, paraglide og sejle i kano og kajak. Området byder altså på masser af muligheder for den aktive familie eller vennegruppe.

Tag på opdagelse i området.

Tag på opdagelse i området.

Snyd ikke jer selv for at opleve det spektakulære Aiguilles du Midi. Her kan I nyde udsigten over de franske, schweiziske og italienske alper i 3842 meters højde! Fra udsigtspunktet kan I nyde synet af Europas højeste bjerg Mont Blanc. Til vovehalsene kan man komme ind i et stort rum, hvor både vægge og gulv er af glas, og man kan se lige ned i afgrunden.

Tag en tur til den nærliggende og charmerende by Samoëns, der ligger kun små 40km fra din feriebolig. Byens små hyggelige gader summer af små butikker, restauranter og barer. Her kan I finde lidt for enhver smag og nyde en rolig stund i smukke omgivelser.

Lidt længere væk ligger Charmonix, der også har masser af oplevelser, aktiviteter, butikker og seværdigheder at byde på. Charmonix ligger ca 60km fra Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif.