Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc

Alt det får I:
Oplev skønne Vallorcine i de franske alper
Wellness og smuk natur
Aktiviteter for alle
Moderne velindrettede boliger
Top faciliteter
Restaurant
Indendørs pool
Opvarmet
Wellness-område
Bar
Top faciliteter
Restaurant
Indendørs pool
Opvarmet
Wellness-område
Bar

Book en skøn ferie i Vallorcine i Frankrig!

Besøg dette skønne feriested i de smukke franske alper. Her får I wellness, luksus og moderne velindrettede boliger, der ikke fornægter den skønne alpestil. Læn jer tilbage i jacuzzien, mens I nyder udsigten over alperne. Tag på vandreture, eller lej en mountainbike og oplev områdets storslåede natur på tæt hold. Her er der noget for enhver smag. Besøg de omkringliggende byer Charmonix og Geneve. Book din drømmesommerferie i de franske alper her på Friferie nu! Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Opvarmet
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Frisk-brød-service
For børn
Miniklub
Wellness/Spa
Wellness-område
Hammam
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Sauna
Spabehandlinger
Mod betaling
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 75
WIFI
Sport
Ridning
20 km
Vandring
50 m
Sportsfaciliteter
Fitness
Golf
15 km
Tennis
15 km

Velkommen til Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc!

Wellness og forkælelse

Wellness og forkælelse

Her får I alt, hvad den kan trække i forhold til selvforkælelse. Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc tilbyder:

  • Indendørs opvarmet pool med udsigt over alperne
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Hammam
  • Massage og spabehandlinger
  • Fitnessrum

Så træk vejret dybt, og lad batterierne op med forkælelse til alle kroppens celler.

Faciliteter på Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc

Faciliteter på Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc

Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc har egen restaurant L'Ours Bleu, der er smukt beliggende med udsigt over alperne. Her serverer de lækre retter, lavet af friske lokale råvarer. 

Her er også tilknyttet en bar, hvor man kan nyde kolde eller varme drikke, og er vejret til det kan man sidde på terrassen og nyde udsigten. Lån et brætspil af personalet og nyd sommeren i alperne.

Alle boliger i Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc er moderne indrettet uden at fornægte deres tilknytning til alperne. Der er veludstyrede køkkener, hvor I kan tilberede og nyde jeres livretter.

WiFi kan benyttes i hele området.

Vær aktiv i området

Vær aktiv i området

Der er rig mulighed for at få pulsen og adrenalinen op i det røde felt under jeres ophold i Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc.

Området har mange spændende og udfordrende aktiviteter at byde på. Prøv fx. en tur i kajak, lej en mountainbike eller snør vandrestøvlerne og udforsk alperne på de velanlagte ruter.

Tag kabelbanen op til Aiguilles du Midi eller brug benmusklerne! Her får I udsigt over både de franske, schweiziske og italienske alper fra 3842 meters højde. Det er også muligt at se direkte ned i afgrunden 1000 meter nede fra en kube, der både har vægge og glas af gulv. Husk både en trøje og solcreme, da der er koldt på toppen. 

Spørg i receptionen for information om de mange muligheder.

Besøg de nærliggende byer og seværdigheder

Besøg de nærliggende byer og seværdigheder

Tag en udflugt til den charmerende by Chamonix, der ligger i en højde af 1035meters højde for foden af Mont Blanc. Verden første vinter OL blev holdt i Chamonix i 1924, og byen er et yndet skisportssted om vinteren, men tag ikke fejl; Chamonix har masser at byde på i sommermånederne også! Chamonix ligger små 17km fra Vallorcine.
Hvis man bor på Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc, er der gratis togforbindelse til Chamonix - spørg i receptionen for billetter.

Ca. 1,5 times kørsel fra Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc ligger Geneve i Schweiz. Når I er kommet over grænsen og lander i Schweiz' næststørste by, kan I slentre rundt i den gamle bydel, tage en bådtur på Genevesøen eller se det smukke blomsterur. Nyd en dag i den smukke Schweiziske by.

Det er også værd at besøge Lac d'Annecy, der er en utrolig smuk sø ca. 1,5 times kørsel fra Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc. Omkring søen ligger mange små byer, og området har fået tilnavnet "Alpernes Venedig", da søen smyger sig ind i gaderne her og der.