Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Dueodde Badehotel & Ferielejligheder

Top faciliteter
Strand
Direkte - Sand, 300 m
Restaurant
Supermarked
5 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Direkte - Sand, 300 m
Restaurant
Supermarked
5 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Legeplads

Bornholm er bedst

Dueodde Badehotel & Ferielejlejligheder på Bornholm har en fantastisk beliggenhed blandt fyrreskove og klitarealer ud til en af Europas bedste sandstrande, nemlig Dueodde Strand. Dueodde Strand er mest kendt for det fineste hvide sand – så fint, at det kan bruges til timeglas. Dueodde Badehotel & Ferielejlejligher er velegnet både til familieferier og romantiske tomandsferier i dejlige omgivelser. Feriestedet tilbyder moderne, lyse ferielejligheder med terrasse eller balkon og dejlige hotelværelser. Bornholm byder på masser af spændende, sjove og afslappende aktiviteter i form af blandt andre udflugter, seværdigheder, sport, hyggelige byer og solrige dage. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sand, 300 m
Bar/Restaurant
Restaurant
Andre faciliteter
Legeplads
Cykeludlejning
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Hoppeborg
Omgivelser
Nærmeste bus station
140 m
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Nærmeste lufthavn
Bornholm, 25.8 km
Nærmeste by
Snogebæk, 5 km
Butikker
Supermarked
5 km

Praktisk information

OBS! ØresundsBro-RABAT: Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Dueodde Ferielejligheder & Badehotel

Den bedste sandstrand og sjove aktiviteter

Den bedste sandstrand og sjove aktiviteter

Fra Dueodde Badehotel & Ferielejligheder har I direkte adgang til den pragtfulde Dueodde Strand. Stranden er dejlig børnevenlig med sit finkornede sand og legemuligheder. Desuden er stranden oplagt til både solbadning, svømning og gåture i det flotte strandlandskab med fyrretræer og klitplantager. Stranden er også velegnet til smukke kano- og kajakture langs den flotte bred. På Dueodde Strand finder I også områdets varetegn, Dueodde Fyr, som er Nordeuropas højeste fyrtårn. Her kan I nyde den ualmindelige smukke udsigt over havet og de billedskønne naturomgivelser.

På Dueodde Badehotel & Ferielejligheder er der også godt med aktiviteter og underholdning for børnene. På stedet finder I nemlig en stor legeplads med hoppepude, sandkasser, gynger, rutsjebane.


Nyd feriestedets café og de nærliggende restauranter

Nyd feriestedets café og de nærliggende restauranter

Hos Dueodde Badehotel & Ferielejligheder kan du få serveret lækker morgenmad. Lige i nærheden ligger der en god restaurant, hvor I bl.a. kan få serveret saftige bøffer hos Dueodde Diner & Steakhouse. I de omkringliggende hyggelige byer finder I mange spændende restauranter, som serverer både danske og europæiske måltider. Ligeledes er de bornholmske byer kendt for deres lækre fiskerestauranter og røgerier. 

Indkøbsmuligheder i nærheden og shopping

Indkøbsmuligheder i nærheden og shopping

I Dueodde-området er der ikke de store indkøbsmuligheder, men det nærmeste større supermarked ligger  i Snogebæk blot 4 km derfra. På Bornholm er der også mange gode shoppemuligheder. I øens hovedby, Rønne, finder du mange gode butikker på byens gågade og i øens eneste "Storcenter - Snellemark Centret nede ved haven. Derudover vrimler der med små gave- og specialbutikker, såsom glaspusterier, guldsmede og delikatessebutikker rundt omkring i øens større og mindre byer. 

Seværdigheder og attraktioner i nærheden

Seværdigheder og attraktioner i nærheden

Foruden Dueoddes smukke og fredelige omgivelser, råder Bornholm over mange spændende seværdigheder og maleriske naturområder. Der findes mange beundringsværdige historiske steder og bygningsværker, som helt klart er et besøg værd. F.eks. kan I besøge Østerlars Rundkirke eller tage til Gudhjem, hvor de betagende helligdomsklipper ligger ved det spændende kunstmuseum. I Åkirkeby finder du mange smukke naturområder og seværdigheder, såsom Ekkodalen og det naturhistoriske museum, NaturBornholm. Derudover byder hovedbyen, Rønne, på spændende oplevelser, såsom Hjorts Keramikmuseum og Danmarks ældste teater, Rønne Teater. Endvidere råder den hyggelige by Svaneke over mange seværdigheder og attraktioner, heriblandt Paradisbakkerne, Svaneke Havn og den gamle have med vandland Brændesgårdshaven.

Friferie.dk tilbyder pakkepriser til Bornholm

Friferie.dk tilbyder pakkepriser til Bornholm

Der er flere ting, der skal gå op ved en Bornholmer-ferie. For hvad er vigtigst? - plads med Bornholmslinjen eller skal I bestille boligen først? Hos Friferie.dk hjælper vi jer med begge del på en gang, og det er til pakkepris. Ring og bestil - eller når I booker Dueodde Badehotel her på siden, så skriv, at I "ønsker færge" i kommentarfeltet til os.